IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Už nás vyhodnotili jako zkušené obtizniky, ale mozna bude mi úspěch někdo jiny, treba s dotazem na novinky Museum z letošního katalogu 8-)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Jí vím, že to patří do jiného tématu, ale díval jsem se na stránky veletrhu v Norimberku, a píšou tam, že kvůli viru se bude konat až v létě 2021. Kdoví jestli, dodávám.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Hmmm, tak to je blbá zpráva. Možná ani nebude snaha vydat katalog. Na druhé straně je fakt, že prezentace zamyslenych novinek není žádná záruka vydání. Všechno se nějak meni ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Já bych spíše očekával, že různé veletrhy a výstavy budou na ústupu, ale o to víc se výrobci zaměří na vlastní webovou prezentaci. Když se ale dívám na stránky IXO, tak to moc nevypadá. Kdo na svůj web hodně dbá, je Autocult.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No ono IXO uz jde do kopru dlouho, nejakych 8 let, meli nekolik hezkych serii, ktete zarizli, treba Ferrari - F1, sportovni, zavodni, nebo LeMans, taky zariznuto, serie IST, taky zrusena. Zustala jen rally auta, asi jsou ekonomicky vyhodna, udelaji jednu formu a milion potisku. Zato vyrukovali s uzitkovymi auty, tahaci, autobusy, traktory (ale ty asi uz zas zarizli) - to mi trochu pripomina agonii Matchboxu. Je to takovy chaos, cert vi, co je za lidi ve vedeni a jakou maji vizi. A jejich web, darmo mluvit. Uz to proste neni to IXO jako pred 12 lety, kdy jsem zacinal a kdy skoro kazdy mesic hodili na trh nejakych 10 az 15 modelu vsech serii.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je to bohužel tak, i když série IST tajne pokračuje v kolekci CLC. V poslední době jsem zaznamenal už druhou Ladu, Skodovku a myslím, že je v plánu i Wartburg. Možná to obchodně nevadí, ale mám rád systém a rad ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

marklukes píše:
30 říj 2020, 16:45
No, nechci Ti brát iluze, ale ptal jsem se na fb, jak to bude s Kellnerem. Když se týden neozvali, dotaz jsem zkopíroval a vložil znovu. To jsem udělal asi 4x. Bez reakce.
Po týdnu čekání jsem se dočkal odpovedi na dotaz, zda budou v kolekci Museum nějaké novinky:

"Ahoj, kromě dříve oznameneho stále nemám v této sérii žádné novinky".

Je to blbá zpráva, ale když se nad ni zamyslím, tak je otázka, co je to "dříve oznámené". Mysli se tím katalog? Nebo ty občasné obrázky na FB?
Fakt nevim :roll:

Web to nebude, protože tam žádná novinka Museum nebyla od lonska. Jinak prozradím, že jsem zařídil další podobné dotazy, tak se treba dozvíme vic 8-)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No je fakt, že ta odpověď je dost nejednoznačná. Kdyby ses dozvěděl další novinky, dej vědět :)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

To víš, zatím budu cihat :D

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Vánoce bez modylku mít nechci. Novinky nejsou ani v dohledu dalekohledu, tak mam od rana na doplnění sbírky objednaný MUS022 Renault Suprastella 1939. Je z Řecka, tak mam mírné obavy, ale přesto věřím, že to bude fajn 8-)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“