IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Skoro měsíc jsem vydržel nefnukat, ale řekl bych, že se jim do kolekce Museum vyloženě nechce. Přednost dostávají modýlky CLC, které nebyly ani v katalogu. Pravda, jsou hezke, většinou reedice v nových barvách, novinek je málo, ale nejsou to 20. až 30. leta :( . Podobně se chovala i série Solido Age D' Or před podriznutim a vlastně i Ypsilonky. Ty se sice dockaly pokračování, ale za úplně jiné peníze. Jsem celkem optimista, trpělivost nám nekonečnou, ale už to začínám vidět černe :roll:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Zřejmě jsou ty novinky v tom katalogu Part 2, který žádný rok nevyšel :roll: . Nechápu, jak muze firma vůbec fungovat, když ani nevi, zda vyrobili a poslali do Evropy tu Royalku. Des :!:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No já jsem se jich v létě ptal 2x přes facebook, vždy mi psali, že Royalku poslali do Evropy a že musí každou chvíli být a že je to problém distributorů. Opravdu děs.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Už jsem měl nutkání udělat na FB dotaz, kdy budou novinky IXO Museum z katalogu, ale pak jsem usoudil, že je to stejně k ničemu. Mám podezření, že chtějí sloučit kolekce MUS a CLC a pak nejspis předválečna auta nenápadně podriznout :roll:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

IXO aktualizovalo stránky. Že tam není nic z kolekce Museum, už mě vůbec nepřekvapuje. To, že tam zase mají brutální chybu, to pochopit nedokážu. Celkem pěkný Jeep se jmenuje Fiesta. Zase des :!:

Jinak s údivem koukám, že v novinkách není žádný tahač nebo autobus. Je to nahoda :?: To neumím odhadnout. Možná začala v IXU doba dodavkova :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Ale někteří prodejci už avizují nové tahače. No jen ať nespěchají, času dost.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Viděl jsem. Ovšem na také avizovaný Opel Admiral je čas už 2 roky - nebo spíš 3 :roll: . Ale možná jsem moc narocny. Psychicky jsem to nevydržel a predobjednavku jsem zrusil...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

IXO opět aktualizovalo stránky a konečně dohonilo pilne prodejce na e-shopech. Pro sběratele kolekce Museum zase nic. Minulý týden jsem udělal dotaz na FB, ale odpovědi jsem se nedockal :roll: .

Na druhé straně musím uznat, že se hezky rozvíji nabídka klasiku N série ze 60. a 70. let. Zavodaku opět záplava, ale zvláštní je, že žádný tahač nebo autobus. To je fakt divny ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Ještě mám napad. Možná by bylo fajn, aby dostali podobný kratky dotaz na kolekci Museum od dalších sběratelů, aby viděli zájem 8-) . Prosím prosim :!: Nic to nestojí, jenom chvilku času a možná se tim dočkáme příznivé zpravy...

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No, nechci Ti brát iluze, ale ptal jsem se na fb, jak to bude s Kellnerem. Když se týden neozvali, dotaz jsem zkopíroval a vložil znovu. To jsem udělal asi 4x. Bez reakce.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“