Modely CMC 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Modely CMC 1:18
U Matchboxů Regular Serie jsou dnes krabičky ve 100% stavu dokonce mnohonásobně dražší než samotný model, takový je trend. Také bych model bez originálního balení nebral.Když je model bez balení, tak už to trochu vypovídá o jeho stavu vůbec.
Ještě k naší debatě o cenách.
Dnes se prodal na eBay.de Uhlenhaut za 601 eur. Tohle je v současné době reálná cena a ne 37.000,- které požaduje ta osoba na modelbazaru.
-
https://www.ebay.de/itm/CMC-M-076-Merce ... 1438.l2649
Dnes se prodal na eBay.de Uhlenhaut za 601 eur. Tohle je v současné době reálná cena a ne 37.000,- které požaduje ta osoba na modelbazaru.
-
https://www.ebay.de/itm/CMC-M-076-Merce ... 1438.l2649
A je doma.
Oproti žlutému XKC047 z Le Mans má kompletně jiný kryt spolujezdce, hlavně jeho uchycení je úplně jinak zkonstruováno. Také nemá řemínky na kapotě. Dále zadní osvětlení je umístěno nad žlutý štítek namísto osvětlení velkého startovního čísla. A výfuky jsou jinak situovány a bez krytů.
- -
Lak má neskutečnou kvalitu
Oproti žlutému XKC047 z Le Mans má kompletně jiný kryt spolujezdce, hlavně jeho uchycení je úplně jinak zkonstruováno. Také nemá řemínky na kapotě. Dále zadní osvětlení je umístěno nad žlutý štítek namísto osvětlení velkého startovního čísla. A výfuky jsou jinak situovány a bez krytů.
- -
Lak má neskutečnou kvalitu
Je úžasný! Koupíš si ohlasenou knížku "25 Jahre CMC Model Cars"
Ne, nekoupím. Jak už jsem psal, CMC dělá kromě parádních modelů i dekorativní předměty, z mého pohledu nesmysly, takže taková úhrnná kniha, to není nic pro mě.
Jasně, to chápu. Na druhé straně bude možná za pár let sberatelsky zajímá. To víš, to je ta moje posedlost kompletnosti, ale kdo ví, co bude
Tahle varianta Jaguara je také moc dobrá. Kvalita laku je vidět i na fotografiích. Staré dobré CMC.
Také jsem se snažil, možná jsem to pojistil až moc a sjely se mi nakonec tři kousky, ale jeden lepší než druhý...
Krása...
No...tak ještě tu čtvrtou
No...tak ještě tu čtvrtou