IXO Museum
Re: IXO Museum
Přesně tak a co jsem chtěl, to už mám stejně doma 

Tak jsem se asi před 3 týdny zeptal na facebooku, jak to vypadá s Kellnerem, odpověď dnes byla ve smyslu, že ještě neví a že to není na pořadu dne 

To není vůbec dobrá zpráva, ale další otázka je, co na poradu dne maji 

No a to jeste cert vi, co s didavkami udela koronavirus.
Právě, to si nejsem jistý vůbec a současně mám mírné obavy, zda modylky bude v Evropě za takových podmínek někdo kupovat. Už aby byl ten virus zlikvidovany 

Koukám, že dlouhé čekání bylo plánované už v červenci loňského roku

Jinak na MCW jsou už v nabídce novinky z veletrhu, potěšující je, že výroba funguje, ale pro mě tam bohužel nic neni

Myslím, pánové, že z důvodu šíření koronaviru dojde k výraznému výpadku výrobních kapacit nejen u výroby modelů. Takže opravdu v blízké budoucnosti asi nebude moc co sbírat. No, to se jeví jako ten nejmenší problém.
Asi Vám nezbude, než se porozhlédnout po už existujících modelech klasických vozů a doplnit kolekce třeba o modely Minichamps, Schuco, Norev. Myslím, že se tam dá najít hodně pěkného a technologicky i kvalitativně by se to k IXO hodilo.

A nebo zůstat u IXO a rozšířit směřování o "klasické" náklaďáky a autobusy 

Klasické autobusy a náklaďáky se mi líbí taky, ale jsem názoru, že nemůžu mít vsechno. Ostatně mám celkem obavy, že i u nás ten hnusný virus ovlivní život a na modylky bude méně korunek. I skutečných aut se prodá výrazně mene
. Jinak Schuco jsem zrovna pořídil. Usoudil jsem, že není moc času na čekání. Za rok mi bude 70. Teda, vlastně možná nebude...

Je třeba si dělat radost den po dni... Jinak už to asi nebude. Tak jsem to myslel, ne že jako mít-nemít všechno. Ale když nebude nic jiného nového do sbírky, tak trošku rozšířit, aby bylo co...
Možná, že jednu pozitivní věc ten virus přinese, že donutí mnohé pitomce na manažerských postech chtě-nechtě překreslit ty exponenciální růstové křivky.
Možná, že jednu pozitivní věc ten virus přinese, že donutí mnohé pitomce na manažerských postech chtě-nechtě překreslit ty exponenciální růstové křivky.