IXO Museum
Re: IXO Museum
Ale zase bude na pěknějším šikmém podstavci.
Asi bude lepší to neřešit, protože všichni výrobci dávají přednost (nevím proč) neustálým změnám před kontinuitou. Kolikrát se třeba měnilo balení u ypsilonek, taky jsem vůbec nepochopil proč... Nedávno jsem si třeba všimnul, že nejstarší Matrixy mají jiné krabičky a širší plastové podstavce než ty novější. TSM mělo krásnou Collection d´ Elegance a úplně ji opustilo...
Asi bude lepší to neřešit, protože všichni výrobci dávají přednost (nevím proč) neustálým změnám před kontinuitou. Kolikrát se třeba měnilo balení u ypsilonek, taky jsem vůbec nepochopil proč... Nedávno jsem si třeba všimnul, že nejstarší Matrixy mají jiné krabičky a širší plastové podstavce než ty novější. TSM mělo krásnou Collection d´ Elegance a úplně ji opustilo...
Spark - mne blízke modely - hlavne 60.-90.roky
Make-up - hlavne Lamborghini, čo je asi moja najväčšia srdcovka medzi značkami vozidiel aj výrobcov modelov
Matrix - sem tam niečo neštandardné zo spomínaných rokov vypustí, ak to ovšem nepokazí veľmi nízkou kabínou (čo sa často stáva)
a trochu okrajovo dopĺňam od výrobcov ako Kess, LS, TSM, Autocult a Neo. Ale o tých sa už tak cielene nezaujímam.
Aha, tak některé oblíbené výrobce máme stejné, ale míjíme se dobou.
Když jsme u těch edicí a podstavců... Teď jsem ohlížel podstavec mé černé 603 CLC030 a všimnul jsem si letopočtu na podstavci 1961, což je podle mě blbost. Je to 3.série, ta se dělala až od 1968. Tak si říkám, jestli je to u IXA běžná chyba.
Chybička se občas vloudi, ale jinak je to v pohode 

Koukám, že jsi měl pravdu. Do konce roku už Royalka fakt nebude a žádné novinky pro edici Museum taky nejsou hlášené. Kdo ví, co bude s kolekcí dál. Fňuk

Mercedes 540K Spezial Roadster 1936 CLC316 je v e-shopech. Vínove červená mu desne moc sluší, ale kupovat nebudu, když mám stejný, ale černý v kolekci Museum 

Tak dotaz: Hello, I would like to ask: the Mercedes 770k (W150) will be available in the IXO MUS series or only CLC series (CLC 317N)? Thanks
Odpověď: Hi, only in the N series.
N series - co to je? Resp. co znamená to "N" na konci? Na webu IXO je i model s "R" na konci. No, takže závěr - pokud bude modelv CLC sérii, nečekat na MUS a rovnou koupit. Čert ví, co je k tomu motivovalo.
Odpověď: Hi, only in the N series.
N series - co to je? Resp. co znamená to "N" na konci? Na webu IXO je i model s "R" na konci. No, takže závěr - pokud bude modelv CLC sérii, nečekat na MUS a rovnou koupit. Čert ví, co je k tomu motivovalo.
Naposledy upravil(a) marklukes dne 19 pro 2019, 08:00, celkem upraveno 1 x.
To by mě taky zajímalo. Navrhuju poděkovat za informaci a ještě se zeptat . Přiznám, že z odpovědí vůbec nemám radost 

Už jsem se zeptal
Mají teď dlouhé lhůty na odpověď - už jsem myslel, že se nedočkám. No, třeba se víc dozvíme z Norimberku za měsíc a půl a hlavně z katalogu.