IXO Museum
Re: IXO Museum
Je to takový obyč Mercedes z toho poválečného chudobného období. Asi bych dal přednost něčemu jinému.
To jsem rád, že to píšeš. Teď už jsem si jistý, že ho kupovat nebudu. Potřeboval jsem spoluvinika
.
Jinak na stránkach IXO ani FB profilu jeste Mercedes 170 V ani nepriznali. Asi nemají čas, když pořád zavodi

Jinak na stránkach IXO ani FB profilu jeste Mercedes 170 V ani nepriznali. Asi nemají čas, když pořád zavodi

To je fakt, ale Royalka se nám nějak zasekla 

Na MCW akce -30% na IXO! Ale dá se tam toho koupit v akci více, např. -33% na některé Brookliny.
Re: IXO Museu
Díky, taky mi to přišlo mailem. Posílají to většinou v neděli kolem poledniho. Nevybral jsem nic a stejně do konce roku má šanci jenom Royalka. Letos jsem se celkem rozjel 

Myslím, že T41 bude až po Novém roce. IXO před Vánoci moc na novinky není (zkušenost z minulých let). Taky jsem si myslel, že bude dřív.
Nevadí, začátkem příštího roku bude taky fajn. V únoru mám narozky, a to snad stihne 

Jinak na pěkné fotce nevypadá Mercedes vůbec špatně, ale nákup stejně neplánuju:
Ještě jsem nad tím badal a možná je to tím, že v Cine a okolí je závěr roku o dost později. Taky by mě zajímalo, zda bude mít Royalka zase tu obrovskou krabičku. Myslím, že by se v pohodě vešla do standardni