Přesně tak, modely s otevřenou zadní sedačkou se mi taky nelíbí. Není to první případ.
Klasika
Re: Klasika
Stejnou má i jedna Ypsilonka, ale naštěstí jde zavřít a modýlek pak vypadá pěkne 

Tak po tomto jsem hodně toužil.
Už se velmi obtížně shání...
Ale podařilo se.
-
DUESENBERG Model J Sports Sedan Franay #J365-2385 ´´Queen of Diamonds´´ Mabel Boll / 1931-1933
GLM limit : 026/299
-
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_D ... -1933_GLM/
-
Už se velmi obtížně shání...
Ale podařilo se.
-
DUESENBERG Model J Sports Sedan Franay #J365-2385 ´´Queen of Diamonds´´ Mabel Boll / 1931-1933
GLM limit : 026/299
-
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_D ... -1933_GLM/
-
Tak to ti hodně přeji i hodně závidím, tenhle kousek je na mém wishlistu rozhodně číslo jedna. Je fakt těžko sehnatelný a když tak za hodně. Nevím proč, ale když jsi psal, že máš nějakého Duesenberga "rozpracovaného", tak mně tenhle napadl, nějaká telepatie. Každopádně palec nahoru , hodně dobře! 

Je nádherný a uzasne tvarově vyvážený. Fakt luxusni 

Cena byla celkem normální, ale model šel z Ruska.
Když mi tak přišel modýlek někdy před rokem bez problémů až domů, myslel jsem, že i tentokrát to projde hladce.
Ale celníci se tentokrát na mě vyřádili, takže mě to ve výsledku stálo opravdu hodně a chuť na další objednávky mimo EU už mě přešla.
Když mi tak přišel modýlek někdy před rokem bez problémů až domů, myslel jsem, že i tentokrát to projde hladce.
Ale celníci se tentokrát na mě vyřádili, takže mě to ve výsledku stálo opravdu hodně a chuť na další objednávky mimo EU už mě přešla.
Přesto myslím, že to za ty problémy stalo. Moje peněženka by to možná dovolila, účet by nejspíš taky takové lahůdky přežil, ale hrůza z potřebných úprav mi brání v rozletu. IXO Museum a CLC je relativní jistota 

Tady naštěstí žádné opravy nebyly zapotřebí a ano, stálo to za to. 

Tak z těch velmi obtížně sehnatelných je na mém wishlistu na prvním místě tato Bugattka.
- -
Společně s ní tam byl ještě Duesenberg, kterého Ty máš, ale toho už se mi také podařilo sehnat.

- -
Koupil jsem ho za slušný peníz s tím, že má jednu zásadní vadu, totiž chybí přední klaksóny. Takže mě na něm čeká ještě prácička. Klaksony musím vytěžit z nějakého dárce orgánů, kterého musím někde sehnat. Po důkladném průzkumu jsem došel k závěru, že v úvahu připadají dvě Ypsilonky. Duesenberg Y-4 nebo možná ještě lépe Cadillac Y-34.
Tak to Ti děkuji za varování, měl jsem také nápad koupit tento model z Ruska, protože tam je za dobrou cenu. ale měl jsem trochu o tom pochyby, protože vím, že celníci se chovají nenažraně , asi před 2 lety mně proclili Franklina z USA jako kdybych dovážel kontejner elektroniky. Asi je lepší připlatit v EU.Dali.B píše: ↑14 lis 2019, 14:13Cena byla celkem normální, ale model šel z Ruska.