Klasika
Re: Klasika
Tak to blahopřeji, model vypadá fakt moc dobře a velmi mně to potěšilo! Dík za fotky. Musím si ho také sehnat, s tou slevou jsi to vyhrál, to se mi asi nepovede. 

Teda, to je fakt nadhera! Už se tesim na prezentaci 

Určitě bude od CMF krásný i ten Mercedes a Maybach, ale ty zatím nechávám plavat, Duesenberg je prostě Duesenberg.
Ale nevím, kdy na něj přijde řada, teď mám "rozpracovaného" jiného Duesenberga.
Ale nevím, kdy na něj přijde řada, teď mám "rozpracovaného" jiného Duesenberga.

Maybach je krásný, ale to je i SW38 Cabriolet Spohn 1938 od Esvalu. Nabídka je teď fakt lakava, ale nejde mít vsechno
Docela by mě zajímalo věkové složení sběratelů mezivalecnych klasických aut. Mám pocit, že mladochy už moc nezajímají, ale možná se pletu. Průzkum nejspíš žádný neni..

Docela by mě zajímalo věkové složení sběratelů mezivalecnych klasických aut. Mám pocit, že mladochy už moc nezajímají, ale možná se pletu. Průzkum nejspíš žádný neni..
Nejde...
Rozhodl jsem se například vypustit tyto 3 krásné nové Mercedesy od Matrixu, protože můj účet už by to neustál a musel bych si je pořídit na leasing.
- -
To už jsme tu jednou řešili a jestli si dobře vzpomínám, nejmladší byl marklukes.
Rozhodl jsem se například vypustit tyto 3 krásné nové Mercedesy od Matrixu, protože můj účet už by to neustál a musel bych si je pořídit na leasing.

- -
To už jsme tu jednou řešili a jestli si dobře vzpomínám, nejmladší byl marklukes.

Modýlky na leasing mě fakt pobavily, ale uznávám, že situace je to vážná. Průzkum tady si pamatuju, ale myslel jsem údaje za nějaký větší trh. Nejlíp celou Evropu nebo tak... 

54
Ten prostredni Mercedes je super.
Jinak mam blby obdobi na investice do modelu - vdavam dceru

Ten prostredni Mercedes je super.
Jinak mam blby obdobi na investice do modelu - vdavam dceru

Tak se omlouvám, kdo to tedy byl? Jen vím, že jsem byl druhý nejmladší. 48 

Ten modrý Mercedes je i s nasazenou střechou, vypadá to taky super, bohužel za mě to kazí ta otevřená zadní sedačka.
Nejmladší jsem teda nebyl: 68. Ale mládnu každým dnem