Klasika
Re: Klasika
Další pěkné novinky od Matrixu, zatím asi prototypové verze :
-
-
Jsou fakt parádní. Koukal jsem na novinky Matrix na diecastsociety.com, je tam pěkná úroda, ale vybral bych úplně stejne 

Mercedes 540K má prý být i ve fialové barvě:
Jinak jako modýlek by se mi líbilo i toto krásné auto:Re: Klasika
Z těch tří novinek je asi tenhle MB Spezial Coupe pro mě takové č.1, to zas bude dilema nad barvou.
Tak výjimečně se tady neshodneme, Isotta se mi nelíbí. Ale to mě nemusí trápit, protože zatím stále držím pozice do roku 1939. Stále a stále, doufám, že mi to vydrží...
Tak výjimečně se tady neshodneme, Isotta se mi nelíbí. Ale to mě nemusí trápit, protože zatím stále držím pozice do roku 1939. Stále a stále, doufám, že mi to vydrží...

Mercedes jednoznačně v tmavě červené! Fialový si nedovedu představit. Toje jasně předělávka v americkém vkusu (resp. nevkusu). Ale ta Isotta je fakt krááásná! Bohužel mi nejde do sbírky.
Fialový Mercedes 540K zjevně existuje, protože je fotka skutečného vozu a má jiné číslo podvozku, než červený. Zda byl v té zvláštní barvě od začátku, to fakt nevím, ale těžko vyrobili 2 karoserie ve stejném lakování 

Hmm… asi máš pravdu, červená.
No jo, z posledních novinek Matrixu bohužel nic pro Tebe, samá Evropa.
Snad jen tenhle Stutz, ale ten se třeba mi zase moc nelíbí a vzhledem k rozpočtu ho určitě vypustím.
-
No jo, z posledních novinek Matrixu bohužel nic pro Tebe, samá Evropa.
Snad jen tenhle Stutz, ale ten se třeba mi zase moc nelíbí a vzhledem k rozpočtu ho určitě vypustím.
-
Mě přijde zvláštní u toho červeného to jakoby neúplné číslo šasi, bude třeba se na to podívat.
Mercedes-Benz 540K W29 Spezial Coupe #13094, Red 1936
Mercedes-Benz 540K W29 Spezial Coupe #154139, Blue 1936

Mercedes-Benz 540K W29 Spezial Coupe #13094, Red 1936
Mercedes-Benz 540K W29 Spezial Coupe #154139, Blue 1936
Taky se mi ten Stuz nelíbí. Vypadá nějak málo premiově. Byla to přece luxusní značka 

Pravda a taky ten druhý zrovna modrý není. Doufám teda, že nemám po operaci zraku jiné vnímání barev