Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

sberatel21

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od sberatel21 »

Je to nějaké omezené, všude kde jsem se ptal tak chodí max. 2-3 kusy a většinou bývají zamluvené.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Je toho méně, dříve nebyl problém sehnat i více kusů a teď musí člověk shánět. Pokud jsou ale modely zamluvené, není téměř šance je v trafikách získat.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

chtěl sem dva a sehnal jeden, bohužel za mě strašné, ty malá okna vzhledem ke dveřím jsou děs běs.
Chápu že je nutné držet cenu, ale tohle je nepovedené.
Sbírka modelů Citroën

FKS

Příspěvek od FKS »

Nevíte někdo, jestli už vyšel Mercedes W123? Měl vyjít 26.8., ale nikde jsem na něj nenarazil. Problém ale asi je, že to už skoro nikde do trafik nechodí, všude mají jen kultovní autobusy a legendární auta už ani neberou.

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Mercedes nikde nebyl, nejspíš tedy nevyšel. V trafikách to berou omezeně, když už, tak po 1.ks. A to jsem koukal, že prodloužili kolekci na 90ks, tak nevím, jak je budeme shánět...

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Mercedes jsem dnes koupil, je pěkný. Připomnělo mi to film Bony a klid :D

ja1

Příspěvek od ja1 »

Mercedes je opravdu pěkný. Po dlouhé době model, který v Kultovkách nevyšel. Ale sehnat ho ,alespoň zde v Pardubicích byl docela problém. V pondělí nevyšel a nikde nevěděli ,kdy by měl přijít, navíc už tak dříve omezený okruh míst, na která tato kolekce ještě chodí se opravdu v poslední době radikálně zmenšil.... A i tam přichází velmi omezený počet....Na poslední kus jsem narazil až v Albertu. Všude jinde ,kde jsem byl a kde vím, že jim ještě kolekce chodí už neměli nic....V obyčejných trafikách jsou totiž už předem zamluvené, takže se ani nedostanou na pult...Naštěstí nekupuji všechny modely kolekce, protože mám kompletní Kultovky, ale třeba takového Fiata 500 se mi sehnat tady nepodařilo...

MartinV

Příspěvek od MartinV »

Já měl v trafice štěstí, protože jim už chodí jen 1ks a ten jsem získal já. Ale s tím Fiatem 500 byl také problém, ten jsem sehnal až v několikáté trafice. Štve mně to, modelů je málo. A také je problém, že na stránkách mají datum vydání na pondělí a modely jsou na stáncích až ve středu, ale bude to tak pořád? Nerad bych, aby mi něco uniklo a jezdit každý den kontrolovat trafiku nemůžu, nemám ji při cestě do práce. Jinak také mám Kultovky a tady beru jen něco. I když třeba Golf a Uno, co budou, už mám, ale lákají mně ty jiné barvy. Přeci jenom jsou to auta mého mládí a tak nějak se na ně nezapomíná.

Misva

Příspěvek od Misva »

Dle vyjádření paní trafikanty, u které mám zamluveny modely, tak autobusy chodí v pondělí, osobáky chodily v úterý, ale vzhledem ke státním svátkům v červenci došlo k posunu, někdy o den, někdy o dva. A jak jsem zatím koukal na výhled, tak nic zajímavého ani v autobusech, ani v autech nebude. Jen to co už před časem vyšlo v Kultovkách, jen v jiné barvě a na podstavci.
Možná to vydavatel měl nechat tak jak to bylo původně: jedno pondělí Legendární automobily, a další pondělí Autobusy.

Misva

Příspěvek od Misva »

Domnívám se, že další číslo Legend trochu klame, na obr. je VW Golf druhé generace, ale model je první generace. Nebo se mýlím?

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“