IXO Museum
Re: IXO Museum
Další kočičák, super! Na MCW mají teď 50% slevu na některá ixa, ale ze starých aut jsou tam jen modýlky z lemansové řady.
Klasické lemansky jsou pěkné modýlky, ale nemůžu mít všechno, i když ta cena je lákavá. Jinak novinkový Jaguar je zase vyrobený v Bangladéši, ale vypadá to, že už se slečny práci naučily. Montáž je úplně v pohodě
.
Zatím to vypadá, že katalog Part 2 nebude, ale příznivé je, že ten nově dodaný modýlek je z loňského katalogu. V letošním nebyl, tak je naděje, že se tam ještě do konce roku podívají. Děsně moc bych chtěl ten CLC287 Jaguar MK V. 3,5 litre Cabrio 1950 Black a vlastně i ten v loni uvedený Admiral by byl fajn. Nebo jsem se namlsal a chci moc

Zatím to vypadá, že katalog Part 2 nebude, ale příznivé je, že ten nově dodaný modýlek je z loňského katalogu. V letošním nebyl, tak je naděje, že se tam ještě do konce roku podívají. Děsně moc bych chtěl ten CLC287 Jaguar MK V. 3,5 litre Cabrio 1950 Black a vlastně i ten v loni uvedený Admiral by byl fajn. Nebo jsem se namlsal a chci moc

To vypadá fakt nadějně. Už se děsně těším
:

To je prekvapeni - co udela barva. Na zaklade modelu Altaya se mi do Alvise ani nechtelo, ale tohle je super. Uplne jine auto nez v te sedomodre. Taky uz se tesim.
Ještě foto vozu ve stejné barevné kombinaci...

MUS064
BUGATTI Type 41
Royale Coach Kellner
1932 Black & Blue v novinkách Ixo! Krasavec,ale budeme čekat asi delší čas.
BUGATTI Type 41
Royale Coach Kellner
1932 Black & Blue v novinkách Ixo! Krasavec,ale budeme čekat asi delší čas.
No, ze zkusenosti je model dostupny cca 3 mesice po infu na facebooku. Takze bych to videl na rijen.
Juuuuu, to je nádhera:

Říjen je taky fajn 
Naposledy upravil(a) H+H+ dne 29 črc 2019, 05:35, celkem upraveno 1 x.
Stejně se letos u Ixa zadařilo,jako by nám chtěli vynahradit předchozí hubené roky.Za mě OK.
Kez by se uz trvale i v dalsich letech vratili na stav pred rokem 2014