Klasika
Re: Klasika
To teda koukám! Krásné prostředí a úžasná klasická auta. Za mě jednoznačně vede Lagonda. Pokud bude další ročník, tak tam určitě vyrazím. Z chalupy to mám celkem blízko 

Taky bych se jel příští rok podívat. Loučeň je asi beznadějně ztracená. 

Po delší době přírůstek do kolekce klasiků. Teprve až jako 29. modýlek této kolekce přišel na řadu první Mercedes-Benz.
Od NEO z řady DeLuxe :
MERCEDES-BENZ 540K W24 Sport Coupé / 1936
.
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_M ... EO_DeLuxe/
.
Od NEO z řady DeLuxe :
MERCEDES-BENZ 540K W24 Sport Coupé / 1936
.
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_M ... EO_DeLuxe/
.
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 31 říj 2019, 21:03, celkem upraveno 1 x.
Je nekonecne krasny
Klasické Mercedesy fakt muzu
. Moderním bohužel chybi osobnost...

Jo, je pěkný, také Neo ho má slušně zpracovaný, křivě nalepenou podélnou dělicí linku mezi kapotami jsem přelepil správně, jsem spokojen.
Ale stejně i ty současné Mercedesy mám asi z té nudné a nehezké německé produkce nejraději. Když tedy pominu obludy SUV řady GL, zvláště přeškaredý GLE.
Klasické Mercedesy jsou krásné, ale v konkurenci Duesenbergů, Bugattek, Rollsů, Packardů a pod. to mají u mě těžké.
Ale stejně i ty současné Mercedesy mám asi z té nudné a nehezké německé produkce nejraději. Když tedy pominu obludy SUV řady GL, zvláště přeškaredý GLE.

Klasické Mercedesy jsou krásné, ale v konkurenci Duesenbergů, Bugattek, Rollsů, Packardů a pod. to mají u mě těžké.
Tolik nových Bugattek od Matrixu, ale nic z kategorie "musím mít". Tak nějak nevím, jak se k tomu postavit...

Nejvíc se mi líbí 57 SC v té netradiční pistaciove barvě. Je to samozřejmě věc vkusu a sberatelskych priorit 

Díky za názor, každá rada dobrá.
Já hlavně řeším jednu otázku. Je jasné, že vše, co by se mi líbilo, mít nemůžu, to by se můj účet propadl do těžkého debetu.
Tak přemýšlím, jestli se snažit mít co nejkompletnější ty mé 4 nejoblíbenější značky - Bugatti, Duesenberg, Packard, Rolls-Royce. A nebo spíše vybírat ze všeho prostě to, co se mi líbí nejvíc na úkor některých ne až tak atraktivních kousků oněch 4 značek.

Já hlavně řeším jednu otázku. Je jasné, že vše, co by se mi líbilo, mít nemůžu, to by se můj účet propadl do těžkého debetu.

Tak přemýšlím, jestli se snažit mít co nejkompletnější ty mé 4 nejoblíbenější značky - Bugatti, Duesenberg, Packard, Rolls-Royce. A nebo spíše vybírat ze všeho prostě to, co se mi líbí nejvíc na úkor některých ne až tak atraktivních kousků oněch 4 značek.

Začal som štádiom, keď som "musel" mať všetko

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Pokud mám poradit, tak nejdřív zamitnu blbosti: šetřit na jidle by asi neprošlo a hledat si další zaměstnání taky nejspíš ne
. Mám tedy návrh na kompromis, a to preferovat oblíbené značky, ale přesto si obcas dopřát nejlepší kousky od ostatnich. Co myslis