IXO Museum
Re: IXO Museum
S tím Oplem je to divný, když už má přidělený číslo v minulém katalogu.
Já do všeho z původní kolekce asi nepůjdu - moc se mi nelíbí Alfa Romeo 2500S a Fiat 2800 Vitor Emanuele, u Alvise uvidím, až budou lepší obrázky. Ale to je jen předpoklad. Hodně udělá barva. Třeba Packard Victoria - Altaya - ta zlatá metalíza se mi na obrázcích vysloveně nelíbila, model jsem měl v seznamu "nekupovat" a nakonec ta modrá barva z něj udělala hezké auto a mám ho doma.
Já do všeho z původní kolekce asi nepůjdu - moc se mi nelíbí Alfa Romeo 2500S a Fiat 2800 Vitor Emanuele, u Alvise uvidím, až budou lepší obrázky. Ale to je jen předpoklad. Hodně udělá barva. Třeba Packard Victoria - Altaya - ta zlatá metalíza se mi na obrázcích vysloveně nelíbila, model jsem měl v seznamu "nekupovat" a nakonec ta modrá barva z něj udělala hezké auto a mám ho doma.
No ale přibývají pomalu a je otázka, kolik jich nakonec bude. Zatím vyšly 3, Kellner už je jistej, Parkward byl taky v původní sérii Altaya a Weinberger byl vydán v časopisové sérii francouzských aut, takže bych s ním počítal. Zbylých 5 je ve hvězdách ...
Počítám, že IXO dojede původní sérii Altaya, něco dodá ze série francouzská auta, možná nějaký Opel a Mercedes též z časopisových sérií. Při současném tempu to má IXO na pár let
Co bude pak, jestli IXO investuje do nových forem pro diecast, jestli půjde do resinu, nebo jestli se na pracné veterány s mnoha detaily vykašle a sérii zařízne (stejně jako už to s některými sériemi udělali), je taky ve hvězdách a čert ví, jestli o tom u IXA už vůbec přemýšlí.
Každopádně je fakt, že série MUS je svým způsobem jedinečná - je to diecast, podle mě s výborným poměrem cena / kvalita.
Počítám, že IXO dojede původní sérii Altaya, něco dodá ze série francouzská auta, možná nějaký Opel a Mercedes též z časopisových sérií. Při současném tempu to má IXO na pár let

Každopádně je fakt, že série MUS je svým způsobem jedinečná - je to diecast, podle mě s výborným poměrem cena / kvalita.
Vidím to úplně stejně a věřím, že toho Admirala taky udělají. Mozna už je vyrobený a čeká na schválení. Opel má teď jiného majitele.
Jinak z původní rady Altaya se mi líbí všechny a máš pravdu, že hodně záleží na barvě a problém bývá, pokud byl vůz jenom jeden. Dal si myslím, že z te série francouzských aut by se dalo vytěžit víc. Je tam ještě další Salmson, Talbot-Lago a Hotchkiss a možná dalsi.
Pak se tesim, že časem najde nějaké vydavatelství, které nové formy zafinancuje. Třeba už je to ve vývoji, jenom to nevime. Na likvidaci kolekce nesmíme ani pomyslet
Jinak z původní rady Altaya se mi líbí všechny a máš pravdu, že hodně záleží na barvě a problém bývá, pokud byl vůz jenom jeden. Dal si myslím, že z te série francouzských aut by se dalo vytěžit víc. Je tam ještě další Salmson, Talbot-Lago a Hotchkiss a možná dalsi.
Pak se tesim, že časem najde nějaké vydavatelství, které nové formy zafinancuje. Třeba už je to ve vývoji, jenom to nevime. Na likvidaci kolekce nesmíme ani pomyslet

Koukám na Carmodel a zjistil jsem, že aktuální novinky IXO ze světa klasických aut jsou už zase vyprodané.Přece nezlikviduji kolekci, která se dobře prodava. 
Taky jsem pátral pro osvěžení paměti po Fiatu a mě se fakt zdá pěkný. Jenom se trošku bojím provedení těch královských vlaječek. Jinak si auta asi moc neužil a princezna Marie prý dokonce zemrela v pracovním táboře..

Taky jsem pátral pro osvěžení paměti po Fiatu a mě se fakt zdá pěkný. Jenom se trošku bojím provedení těch královských vlaječek. Jinak si auta asi moc neužil a princezna Marie prý dokonce zemrela v pracovním táboře..
Fiat 2800 existoval i v úžasném provedení Cabriolet, ale ten se bohužel zřejmě nezachoval. Modýlek by to byl v kolekci Museum naprosto dokonalý, problém by byl, že není moc známý a blbě by se vytvářela forma
Dvoubarevné karoserie se mi taky děsně líbí 
No, do toho bych šel 

Taky by se mi líbil a určitě by byla zábava vybrat barevnou kombinaci
. Barevná fotka nejspíš neni...

Tak chlapci, přivolali jste to,Jaguar XJ MKI ixo je v oběhu a záhy dorazí do našich vod./ Hurá/
Jupiiiiiii, to je úžasná zprava