Zařazuji do sbírky další přírůstek, opět od kolegy sběratele přes modelbazar, koupen společně s minulou Hispánkou.
Vracíme se po delší době do českých luhů a hájů.
Zařazení tohoto modelu asi nepřekvapí, Walter Regent Sodomka prostě v kolekci klasiků nemůže chybět.
AutoCult limit : 150/333
WALTER Regent Sodomka Airspeed / 1934
Váhal jsem, jaký rok uvést, jelikož řada pramenů datuje tento vůz až do roku 1935. Nakonec jsem ve shodě s AutoCultem a krásnou sadou pohlednic vydaných regionálním muzeem ve Vysokém Mýtě, kterou vlastním, ponechal rok 1934.
Nyní pár slov k modelu. Své hodnocení bych vzal ze dvou pohledů - dílenské zpracování a konstrukce modelu.
- Z hlediska dílenského zpracování jsem s modelem celkem spokojený, je to takový lepší průměr. Není téměř bezchybný jako Wikov 35 Kapka od stejného výrobce, ale rozhodně je mnohem lepší než Tatra 603A. Jediné, co jsem provedl, bylo odmontování podvozku, vyjmutí zadní "nápravy", odlepení kol od osky a jejich opětovné usazení, neboť byly tak šejdrem, že to vypadalo, jako by měl vůz říditelnou zadní nápravu. Díky aerodynamickým krytům sice zadní kola skoro není vidět, ale i tak mi to vadilo.
- Z hlediska konstrukce musím modelu vytknout jednu zásadní věc. Sedan Regent Sodomka Airspeed byl v uspořádání interiéru 3+3. Zatímco AutoCult v modelu vyvedl dvě samostané přední sedačky, tedy 2+3. Uspořádání 2+3 se vyskytovalo na kabrioletech Regent Sodomka. Dokonce i fotografie, kterou AutoCult použil v bookletu k modýlku a kde je foto interiéru se dvěmi samostatnými předními sedačkami je prokazatelně fotografií kabrioletu. Je škoda, že vývojáři modelu nestráví o 20 minut delší dobu googlováním (delší čas to nezabere), aby se nedopouštěli takovýchto přehmatů. Nicméně i přesto si myslím, že by bylo chybou tento modýlek špičkového českého vozu nemít. V měřítku 1:43 není ten interiér až tak zásadní.
Více fotek ZDE :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_W ... AutoCult/

- IMG_E4004_800.JPG (484.53 KiB) Zobrazeno 184 x