IXO Museum
Re: IXO Museum
Přesně tak a v kolekci CLC se chystají další. Nejvíc se tesim na SS 100, ale i klasicke sportovní sedany budou fajn. V sérii už snad skončilo období uletu a možná založím samostatne téma IXO Classic Road Cars. Věřím, že by bylo o čem psat 

Doma jsem prozkoumal Jaguar SS1 pod lupou a bohužel jsem objevil dvě závady. Jeden disk je krive nalepeny a na bočním okně je malá kapka lepidla. Bangladéš je fakt znát, to dříve nebyvalo. Na reklamaci to asi není, protože mám vážné obavy, že by přišel jiný a závady budou horsi. Ostatně problémy s kvalitou montáže mají i podstatně dražší modylky 
Vlastně co se divím, protože kvalita se zhoršila u aut v meritku 1:1. Všeobecně se šetří a má to vlastně logiku. Před 20 lety stala auta přibližně stejně, ale dneska musí mít za stejnou cenu mraky airbagu, asistenčních systému a ostatních blbosti. Bude hůř, protoze auta na elektriku nebude nikdo chtít, výroba klesne a tím i životní uroven. Mozna to vidím moc černe, ale je fakt, že třeba ČR je na automobilovém průmyslu hodně závislá. Pravda, sem to asi nepatri

Vlastně co se divím, protože kvalita se zhoršila u aut v meritku 1:1. Všeobecně se šetří a má to vlastně logiku. Před 20 lety stala auta přibližně stejně, ale dneska musí mít za stejnou cenu mraky airbagu, asistenčních systému a ostatních blbosti. Bude hůř, protoze auta na elektriku nebude nikdo chtít, výroba klesne a tím i životní uroven. Mozna to vidím moc černe, ale je fakt, že třeba ČR je na automobilovém průmyslu hodně závislá. Pravda, sem to asi nepatri

To je škoda, ale řekl bych, že to nejsou drastické chyby. Jinak zcela souhlasím. Já už nepočítám, že bych si ještě v budoucnosti koupil nové auto. Tu elektřinu a další chystané buzersystémy ať si EU strčí tamtéž, kde jednou sama skončí. Bohužel... Nafta patří do traktoru a elektřina do kuchyně. 

Bezva, taky preferuju benzínová auta a nejlépe bez přeplňovani. Jinak jsem se rozhodl modylek reklamovat, protože závada mě štve každým dnem pořád víc a vic. Přesto věřím, že se výroba v Bangladéši časem zlepší. Je mi jasné, že přejít z pestovani rýže na montáž modylku je náročné a hlavne bude nutná peclivejsi kontrola. Ta zjevně u spousty výrobců a dodavatelu nefunguje a nebo zaměstnávají pracovníky vybavene bílou holi 

Napiš jak reklamace dopadla. Kde jsi kupoval?
Modylek je ze SmallCars. Jasně, že dám vědět, ale bude to komplikované. Model pro mě objednal a převzal někdo jiný, jsem každý týden služebně mimo Plzen, ale modylek je doma. Jsem na to fakt zvědavý, ale věřím, že se to povede. Základ úspěchu je, aby se zatím v MCW nevyprodal
Jinak stránky IXO models uvádějí další novinkovy Jaguar, nyní v kolekci CLC. Myslím, že XJ MK1 bych měl mít taky. Modrá je dobrá, už je to tak

Jinak stránky IXO models uvádějí další novinkovy Jaguar, nyní v kolekci CLC. Myslím, že XJ MK1 bych měl mít taky. Modrá je dobrá, už je to tak

Ten Jaguar je super, viděl jsem ho před nějakým časem naživo na výstavě (dával jsem sem někam fotku) a je to v reálu krásný kus velkého auta.