IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Jinak je zvláštní, že v kolekci Museum nejsou v módě varianty, čímž myslím třeba cabriolety s nataženou a stazenou střechou..., a tak podobně. Třeba u Matrixu je to dost často, ale rekordman byl asi Cadillac, který existoval v sérii Age D' Or v nekolika desítkách verzi :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Aspoň to máš jednodušší. Co já se někdy natrápím, než to rozlousknu.
Pan kolega už zase upgradoval své inzeráty na modelbazaru, ty IXA MUS tam má za 390,-Kč. To mi přijde výborná cena a stejně to nikdo nechce? Tomu nerozumím, že by už je všichni měli? Já od něj, jak měl ty samé inzeráty tak před 3 týdny, koupil jednu Hispánku od Matrixu a Waltera od AutoCultu. Byl jsem zcela spokojen. Zdá se mi, že snad všechny ostatní inzeráty tam má znovu, asi jsem byl jediný koupěchtivý. Ach jo, nějak ty modely v dnešní době váznou...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Cena modylku IXO Museum v inzerátu je naprosto úžasná a taky ten nezájem nechápu. Se mnou žádný obchod neudělá, protože vsechny nabízené mám už z doby vydani :) . Už mě napadlo je koupit na kšeft, ale možná by to bylo poněkud nemoralni...

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Ještě jsem badal nad katalogem a divne je, že zmizelo nadšení vydávat dříve preferované Premium X a J-Collection. Nevadí mi to, alespoň bude kapacita na klasiku v kolekcich MUS a CLC, ale zároveň musím konstatovat, že produkce ztrácí systém a rad :roll: . Je to dobre nebo spatne :?:

marklukes

Příspěvek od marklukes »

No oni zařízli i sérii IST.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Ta už zdechla loni, což je škoda, ale trh je zřejmě presyceny levnými casopisovymi modylky ;)

trapper

Příspěvek od trapper »

Jaguar
SS1 Airline Coupe is comming! hezké velikonoce všem !

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Super zpráva! Už ho vidím na Model Car World. Jupiiiiiii, díky a taky tak :!:

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Hlasim, že Jaguar objednan u SmallCars a prý bude příští tyden :)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Koukám, že IXO zařadilo Jaguara SS1 Airline do série MUS (s plochým podstavcem) i do série RAC jako z Monte Carla (se šikmým podstavcem). :shock:
Tak kterému jste pánové dali/dáte přednost?

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“