Poslední úbytky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poslední úbytky
Dalibore to je škody. Můžu se zeptat za kolik jsi ji prodal??
to je na dnešní poměry dobrá cena za takový model
Nikdy jsem nesbíral, abych na tom vydělával. Když se někdy něco, co už pro mě nemá význam, podaří prodat se ziskem, tak jsem samozřejmě rád.
Spíše mě štve, že i když se snažím o tom co si koupím hodně přemýšlet, vždycky po čase zjistím, že se pár chybiček vyskytlo.
Spíše mě štve, že i když se snažím o tom co si koupím hodně přemýšlet, vždycky po čase zjistím, že se pár chybiček vyskytlo.
Tak to je asi úděl každého sběratele, já v tom hodně vynikám Zvláště, když čověk včas přesně nezakotví v přesném vymezení sbírky.
Nejhorší, když dospěju k prodeji modelu, který mám jen rok. Na druhou stranu smekám před lidmi, kteří zásadně nic se sbírky nepustí, s pár takovými jsem měl tu čest
Dnes mě opustil RR Phantom Coupé..
Popravdě je mi ho dost líto, byl dost propracovaný, kov, RR -jeho cena poroste Ale moje vitrína na modernu je malá a její koncepce směřuje jinam.