IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Chtěl jsem ušetřit na poštovném, ale teď už vím, že to byla chyba. Příště pockam na dostupnost v MCW a objednám u Small Cars. Budu mít jistotu zahraničního zdroje a levnou dopravu :)

Před několika lety to I tady fungovalo v pohode. Měl jsem u MAC celoroční objednávku a modylek Museum jsem měl dřív, než oficiální distributor :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

No Small Cars jsou vlastně taky jen takoví překupníci. Štve mě to, že je u nás taková situace, rád bych nakupoval u českých obchodníků, ale často to prostě nelze. :(

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Při ceně poštovného 7 euro na ModelcarWordu, Modelissimu a podobně, není důvod brát zde v ČR.
Mají tam svoje akce, lepší výprodeje a i kurz je lépe než přepočet u překupníků....
Dále jedou výrobci, třeba Norev nad 100 euro pošta zdarma do ČR ... :-)
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

A některé modely některých výrobců, zvláště limity se sem třeba vůbec ani nedostanou....

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Bezva a diky :!: Předobjednávky zruším a příští dostupný modylek objednam tam...

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

když tak napiš mam tam slevu za větší odběry
Sbírka modelů Citroën

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Tak to je super nabídka. Díky moc :D

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

-10% (ale pokud je jejich sleva vyšší, tak se slevy nesčítají)
Sbírka modelů Citroën

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Modylek MUS070 Chrysler Imperial Le Baron Phanteon 1933 už prý mám doma. Přišel od Foxtoys na dobírku za 890 Kč včetně poštovného, což je fajn cena. Uvidím ho až v pátek, tak se nemůžu dočkat. Předobjednávky jsem fakt zrušil a příští IXO Museum budu vybírat v zahranici :)

Jinak je asi fajn, že se tak rychle vyprodal. Snad to bude pro IXO signál, že třeba rychle vydat další plánované modýlky z kolekce. Norimberk už se blíží, tak jsem desne zvědavý, co bude ve vitrinach :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Já mám od včerejška objednáno ve Small Cars. Pokud to jde, asi budu objednávat v ČR - vždy poprosím o kontrolu modelu před odesláním (no je otázka, jak moc berou prosbu vážně), ale zatím mi žádná "stavebnice" nepřišla.
S tím brzkým vyprodáním je to divný - ve Světě modelů byl jen pár dní, na MAC modelu ještě není a i na Carmodelu byl jen pár dní. Tobě ho od FOXe poslali, ale na webu ho nemají. Že by jich vyrobili málo? Fakt divný. V minulosti byla většina modelů MUS v eshopech hodně dlouho a nezřídka šly i do výprodejů.
Na Norimberk se taky těším jako každý rok, ale snažím se nadšení krotit - za minulý rok vydali celkem 2 modely MUS z katalogu - T41 a Chryslera. Tak si nedělám iluze :-(. Ale bylo by aspoň dobrý vědět co plánujou do mezer v číslování (jak to vůbec s číslováním mají? - moc jim to teď nejde popořadě - vydali číslo 61 (T41), pak 70 (Chrysler) a na facebooku měli 75 (Packard Victoria))
Jinak ty zbývající modely z katalogu mě moc neberou (celý v černé barvě kupuji, jen když se mi fakt moc moc líbí - ve vitríně moc nevynikne), možná Alvis. Zato Packard Victoria v tý modrý se mi moc líbí - do toho půjdu (přitom v tý zlatý metalíze od Altaya se mi fakt vůbec nelíbil).
No tak se taky těším, co mi přijde, zároveň s trochou obavy, protože Chrysler má hodně světel, zrcátek a houkaček - tak jak moc budou rovně či křivě nalepené :-)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“