Já mám od včerejška objednáno ve Small Cars. Pokud to jde, asi budu objednávat v ČR - vždy poprosím o kontrolu modelu před odesláním (no je otázka, jak moc berou prosbu vážně), ale zatím mi žádná "stavebnice" nepřišla.
S tím brzkým vyprodáním je to divný - ve Světě modelů byl jen pár dní, na MAC modelu ještě není a i na Carmodelu byl jen pár dní. Tobě ho od FOXe poslali, ale na webu ho nemají. Že by jich vyrobili málo? Fakt divný. V minulosti byla většina modelů MUS v eshopech hodně dlouho a nezřídka šly i do výprodejů.
Na Norimberk se taky těším jako každý rok, ale snažím se nadšení krotit - za minulý rok vydali celkem 2 modely MUS z katalogu - T41 a Chryslera. Tak si nedělám iluze

. Ale bylo by aspoň dobrý vědět co plánujou do mezer v číslování (jak to vůbec s číslováním mají? - moc jim to teď nejde popořadě - vydali číslo 61 (T41), pak 70 (Chrysler) a na facebooku měli 75 (Packard Victoria))
Jinak ty zbývající modely z katalogu mě moc neberou (celý v černé barvě kupuji, jen když se mi fakt moc moc líbí - ve vitríně moc nevynikne), možná Alvis. Zato Packard Victoria v tý modrý se mi moc líbí - do toho půjdu (přitom v tý zlatý metalíze od Altaya se mi fakt vůbec nelíbil).
No tak se taky těším, co mi přijde, zároveň s trochou obavy, protože Chrysler má hodně světel, zrcátek a houkaček - tak jak moc budou rovně či křivě nalepené