Klasika
Re: Klasika
Juuuuu, tak to je skvělé! To nemá chybu a je si fakt podobny 

Tak to je bezva, že je to v pořádku.
Ještě jsem se díval, bez střechy je limit 299, se střechou 199, bude vzácnější
Já to asi nechám plavat, teď se dost vyšťavím na CMC a přeci jen Duesenbergy, Bugattky, Packardy a Rollsy mají přednost.

Ještě jsem se díval, bez střechy je limit 299, se střechou 199, bude vzácnější

Já to asi nechám plavat, teď se dost vyšťavím na CMC a přeci jen Duesenbergy, Bugattky, Packardy a Rollsy mají přednost.
Také bych dal přednost Duesenbergu a Packardu v docela přívalu krásných novinek. Bohužel nejde všechno.
Mám pro značky, které vyráběly letadla, celkem zavislost a proto Voisin mít chci. Už jsem objednal ten se stazenou strechou

Ale určitě je to krásný model a otevřená verze je skvělá volba! 

První vetrán v resinu? Já se k tomu taky dokopávám (některé modely z poslední doby GLM, Matrix, Esval jsou fakt atraktivní); myslím že máme podobné sbírky - IXO MUS - a docela by mě zajímal tvůj první pocit, až postavíš resin vedle kovového modelu za 1/2 peněz - jestli se ti dosavadní kovové modely nebudou zdát málo dokonalé. Z toho mám docela obavu

Přesně tak, bude první a fakt mám mirne obavy. Trendu se je ovšem těžké se ubránit. Smartfounu jsem se taky dlouho bránil a ted s ním v pohode objednávám modýlky a vyřizuju většinu korespondence 

Já si myslím, že v 1:43 mají opravdu ty resiny smysl.
A vždyť to ani nemusí stát mezi IXO MUS nebo Solidem. Já bych to prostě začal stavět samostatně jako další kolekci. Co si budeme povídat, takový Yesteryear a RIO technologicky asi taky nemůžou stát vedle sebe, i když jsou obě diecast. Tak se toho chlapi nebojte.
Dnes jsem využil klidné neděle a udělal fotky oné Bugattky od Matrixu, takže zde přidávám :
BUGATTI Type 46 Superprofile Coupé / 1930
Limit : 088/408
Více fotek zde :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_B ... 30_MATRIX/
A vždyť to ani nemusí stát mezi IXO MUS nebo Solidem. Já bych to prostě začal stavět samostatně jako další kolekci. Co si budeme povídat, takový Yesteryear a RIO technologicky asi taky nemůžou stát vedle sebe, i když jsou obě diecast. Tak se toho chlapi nebojte.

Dnes jsem využil klidné neděle a udělal fotky oné Bugattky od Matrixu, takže zde přidávám :
BUGATTI Type 46 Superprofile Coupé / 1930
Limit : 088/408
Více fotek zde :
https://dbclassic.rajce.idnes.cz/1_43_B ... 30_MATRIX/
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 31 říj 2019, 20:51, celkem upraveno 3 x.
Naprosto dokonala! Těšil jsem se, že to bude ona
. Podobně krásná je T50 od stejného autora. Někdy mi přijde lito, ze nežiju ve 30. letech, ale musel by se pak zastavit cas