Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotosumář 1/18
Martine, Lojzo děkuji, letos jsem opravdu spokojený.
Verím. Tento rok je nás spokojných isto viac. Mne sa podarilo zo zoznamu odškrtnúť pekných pár raritiek a prakticky mi tam zostal z Autoartov už len Focus z RMC 2002 a Mitsubishi z RMC 2001 a od Kyosho Datsun a Stratos tiež z RMC. Keby to tak šlo každý rok ako tento. Inak, celkom som zvedavý, čím nás rallýčkarov prekvapí Maroš.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Martine i na to určitě dojde, neboť jseš šikovný, když jsi sehnal noční 037, Micáka AA nebo 206 Marlboro
Jinak v roce 2018 spoléhám opět na Otíka. Celica a Alpinka to bude dobrý začátek
Jinak v roce 2018 spoléhám opět na Otíka. Celica a Alpinka to bude dobrý začátek
Ďakujem.Ottík to fakt dáva na pána.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Super Jiříku Ten Triumph mi ještě chybí, tak snad se k němu v roce 2018 dostanu
Super a palec hore aj za aktualizáciu webovky.
V prvom rade všetkým pochvala a veľká 1* za prírastky v tomto roku
Konečne som sa dostal k sumáru za rok 2017. Pre mňa rok veľkých zmien v súkromí, celkom som mal problém dať dokopy modely
na spoločné foto. Po presťahovaní sú všetky stále v krabiciach ako som ich zbalil pred rokom
Pribudlo 16ks: 9x OT, 2x AA, 2x TRIP, 1x BoS, IXO, LAUDO
Fotené na mobil, takže nič moc a nebol ani čas na úplné vybratie všetkých k spoločnej fotke...
Konečne som sa dostal k sumáru za rok 2017. Pre mňa rok veľkých zmien v súkromí, celkom som mal problém dať dokopy modely
na spoločné foto. Po presťahovaní sú všetky stále v krabiciach ako som ich zbalil pred rokom
Pribudlo 16ks: 9x OT, 2x AA, 2x TRIP, 1x BoS, IXO, LAUDO
Fotené na mobil, takže nič moc a nebol ani čas na úplné vybratie všetkých k spoločnej fotke...
Maroš ako vždy na 1.
Krásné sumáře kluci,
přidávám svůj, doplnil jsem několik modelů ve výprodejích,
3x model Tatra udělal radost, Barkas se také činil a kompletní serie VolksPolizei.
Moje přírůstky v roce 2017:
jedna předělávka MCG:
přidávám svůj, doplnil jsem několik modelů ve výprodejích,
3x model Tatra udělal radost, Barkas se také činil a kompletní serie VolksPolizei.
Moje přírůstky v roce 2017:
jedna předělávka MCG:
Sbírka modelů Citroën