Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Odpovědět

Budete si Kultovní auta ČSSR kupovat?

Objednám si předplatné
48
42%
Předplatné si objednávat nebudu, budu si kupovat jen ty modely, které mne zajímají
30
27%
Koupím si jen pár modelů
18
16%
Nebudu si kupovat
17
15%

Celkem hlasů: 113

MartinV

Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy

Příspěvek od MartinV »

V Praze OC Letňany 2ks, paní je akorát doplňovala, tak jsem ji jeden vzal přímo z ruky :)

ja1

Příspěvek od ja1 »

Pardubice jsou asi začarované. Nikde není po R-ku ani vidu ani slechu. Byl jsem v několika trafikách, nejen v té "moji" i v Albertu a nic...Opravdu nevím ,co si myslet. K čemu ta propagace, když nakonec do trafik dají málo kusů, nebo nic...Přitom se modely prodávají....

Dodo 56

Příspěvek od Dodo 56 »

Zdravím , to bude asi všude stejný v CHebu a okolí po jednom až dvou kusech a hned jsou prodaný .

pp1

Příspěvek od pp1 »

Nechci nikoho naštvat ale u nás v Mostě je eRek že je musej prodávat.Ve dvou trafikách.V jedné dokonce za výlohou.V té druhé 2ks na pultě a další v regále za prodavačem.Podle něj se nesmí bát objednat víc kousků.A to bylo 9hodin dopoledne.Já jsem spokojenej. :P

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

U nás taky úplně bez problémů. Stačí mít zadanou větší objednávku. Erek všude ještě v tuto chvíli.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

T603

Příspěvek od T603 »

Unás v Bílovci všech 5 ks byly zamluvené. Vydal sem se do OV. Tesko vyprodáno, Futurum vyprodáno a jak ve futuru je trafika kde se kultovky neprodávaji tak tam mi cvrnkla o nos. :)

eMBébé

Příspěvek od eMBébé »

V Havířově je to jak po náletu kobylek. A já to říkal, nemalujte ta eRka nazeleno... :(

sberatel21

Příspěvek od sberatel21 »

Tak jsem neodolal a ještě si večer cestou z práce další kus koupil. Mám jich už sedm a k tomu ještě dva kusy z objednaného předplatného. Mě se ta zelená barva líbí a sluší mu. Je škoda, že DA trochu nezapracovali na vylepšení nějakého detailu, např. kol. Nevěřím tomu, že při výrobě takového počtu kusů by to výrobu nějak moc finančně zatížilo. DA je ovšem firma, která nejspíš nejde cestou posílení své prestiže na trhu. Je to celé takové nepochopitelně neprogresivní a těžkopádné u nich. Podle mě by postupem času mohli své modely trochu vylepšovat, protože některé z nich v čele s erkem si o to vyloženě říkají. To jejich (nebo Ixácké) erko je vážně neuvěřitelně povedený model, který by si zasloužil nějaké ocenění a je hrozná škoda, že ho jsou za těch několik let co je na trhu upgradovat maximálně do jiné barvy, naštěstí vhodné.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...:)

Speed

Příspěvek od Speed »

sberatel21: bavíme sa o kovovom modeli za 219 kč, odpočítajme si náklady na materiál, výrobu, transport, distribúciu, dane, aj nejaký ten zisk bez ktorého by to pochopitelne nepredávali a zistíme, že za tú cenu je to nadpriemerne dobrá kúpa, navyše teraz na podstavci.
Čakať viac od kultovky je proste nereálne optimistické. Mať viac detailov znamená kúpiť si verziu od Abrexu za 500 kč.
Navyše nie je pravda čo píšeš že žiadny upgrade sa nekonal, táto verzia má totiž na rozdiel od polskej vymalované lemy okien, a asi aj predné smerovky, ktoré na polskom tuším neboli oranžové. Kolesá sú oproti poľskej tiež lepšie.

T603

Příspěvek od T603 »

sberateli21 musím se připojit k Speed. Promiň nechci se nějak dotknout. Jsi tady na foru dlouho, ale příde mi, že jsi tady první den. Pořát dokola na tomhle foru kritika toho nejlevnějšího. A přitom se najdou věčí kíče vis Bburago. A Matchbox či Hotwheels mají daleko věčí oblibu. A přitom realita je více mimo.
No a napsat mám jich sedm a stojí za ho... . :lol:

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“