Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
To AICZ: Nechtěl bys dát do tématu Vitríny dát nějaké celkové foto aktuálního stavu vitríny? Zajímalo by mě, jaké má tento MB "kolegy"?
To samé k ostatním, chtělo by to Vitríny aktualizovat a tím i trochu ostatní inspirovat:-)
To samé k ostatním, chtělo by to Vitríny aktualizovat a tím i trochu ostatní inspirovat:-)
No já mám vitrinu jednu a modelu jen pár Nic velkého. Tohle mám teď na poličce. Snad k tomu brzo přibude "603" coby další reprezentant aerodynamických vozů minulosti.
To víte kolegové - ceny vylezly, do tři tisíc - OK - ale většina nových modelů stojí více. A nový trend všechno zavřeno...Ehm...
Líbil by se mi krom "603" i Superb Mk. III od Paudi, ale to sem prý nikdo nevozí.
To víte kolegové - ceny vylezly, do tři tisíc - OK - ale většina nových modelů stojí více. A nový trend všechno zavřeno...Ehm...
Líbil by se mi krom "603" i Superb Mk. III od Paudi, ale to sem prý nikdo nevozí.
Dnes přišel Wartburg 353 Volkspolizei 1967 (IXO/IST 1:18)
Druhá fotka je obě generace
Druhá fotka je obě generace
Sbírka modelů Citroën
Výborně Lubo..... Neexistuje asi nic krásnějšího co kdy kdo vyrobil za přijatelné peníze.
Čirou náhodou esenbácká Volha 24 se nechystá ? Tu bych v osmnáctině chtěl moc
Juuu super. A dělaj ňákýho SNBáka v 18 ?
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Barte ta bude pasovat k Warťasům