Abrex - nové modely

Odpovědět
K.Arno
Kontaktovat uživatele:

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od K.Arno »

Nemyslím, že je to chyba OB. Poškozený model by hlavně neměl distribuovat ABREX. Jeho výstupní kontrolu ale zřejmě dělá cvičený orangutan
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Karle pěkně jsi to vystihl :)
K.Arno píše:Nemyslím, že je to chyba OB. Poškozený model by hlavně neměl distribuovat ABREX. Jeho výstupní kontrolu ale zřejmě dělá cvičený orangutan

Honza11691
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Honza11691 »

Pánové podivujeme se nad cenou R5 na Aukru, ale tohle je PECKA (nefunkční link odstraněn adminem)

ja1

Příspěvek od ja1 »

]Pánové podivujeme se nad cenou R5 na Aukru, ale tohle je PECKA http

Spíš by PECKU ( a pořádnou ) měl dostat ten ,který to na AUKRO dal,aby ho rovnou předloha modelu odvezla...

miroussm

Příspěvek od miroussm »

Inteligence některých lidí je opravdu obdivuhodná. Vážně by mě zajímalo, co se dotyčnému honí v hlavě. Ale ono to není jen u modelů, ono je to i u skutečných aut. Sleduji tak nějak ceny "veteránů" a nedávno jedno paní nabízela žigulíka (kterých jsou ještě mraky) po tatínkovi za krásných 200.tisíc. Prý to měla oceněné (nevím kým). No tak jsem poukázal na její duševní zdraví a šel o dům dál...

Tauič

Příspěvek od Tauič »

mimo abrex téma musím taky přihodit čerstvou zkušenost z bazarového portálu. Oslovil jsem e-mailem inzerenta, který prodával sbírku modelů (za celkem značnou sumu), že bych od něho koupil jeden model, který mi schází ve sbírce. Pán odpověděl, že to prodává jen jako celek. Poděkoval jsem mu a ještě jsem mu s poslední nadějí nabídl 4000kč za dotyčný model. Do 10 min mi zvonil telefon s obrovským nadšením, že za takovou cenu se klidně můžeme domluvit. Tak se tedy "uzavřel" obchod. Jenže téhož večera pán začal divně cukat, že nemůže najít originál box s krabičkou apod a, že když ho tedy někdy najde, že mi ho pošle. No a druhý den byl na onom bazarovém portálu tento model samostatně a s cenovkou 5999 kč. Pán už se mi nikdy neozval.... Asi nevěděl co vlastně má doma za modely a soudě dle ostatních jeho bazarových nabídek se mi jevil jako prodejce všeho možného a nemožného. Přišlo mi to hodně nekorektní, ale přesto ctím pánovo rozhodnutí.

Speed

Příspěvek od Speed »

K.Arno Pokial sa mi pošle zjavne poškodený model, navyše po odoslaní upozornenia aby sa všetko vopred skontrolovalo, tak si nemyslím že je to chyba Abrexu, ale predovšetkým konkrétnej firmy, ktorá takýmto spôsobom ignoruje prianie zákazníka. To že Abrex nemá výstupnú kontrolu ešte neznamená že predajcovia môžu zákazníkom posielať všetko čo sa im dostane do ruky. Nech si prípadné problémy s kvalitou vyriešia medzi sebou, problém sa nemá posunúť k zákazníkovi.

K.Arno
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od K.Arno »

A co když OB splnil přání zákazníka a vybral mezi tím, co od ABREXu dostal to nejlepší? Vybrat bezvadný model je v poslední roce nemožné. Tímto nijak neobhajuji OB. Jen sděluji vlastní zkušenost, kdy jsem v bývalé kamenné prodejně ABREXu vybíral z cca 20 dostupných ks modelu a bez vad na kráse nebyl ani jeden.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz

samuel

Příspěvek od samuel »

R5 už je i na Svet-aut.cz za 750,-
(nefunkční link odstraněn adminem)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

Ještě lepší cena :-)