Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
To tam dneska dal další kus (Fabia R5), je to stejnej prodejce. Z Pardubic do HK to není daleko, nakoupil v obéčkách za 699/kus a za 899/kus je střílí na Aukru.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně tahá voly na udici, ne jen na modelu, ale něco vydělá i na poště. Takový lehký balík do ruky, myslím, že nevyjde na 159Kč nebo se mýlím??
[quote="hurvajs"]Pěkně tahá voly na udici, ne jen na modelu, ale něco vydělá i na poště. Takový lehký balík do ruky, myslím, že nevyjde na 159Kč nebo se mýlím??[/quote
Jo tahá. Cena balíčku záleží na uvedené ceně a jeho pojištění. Přesně to nevím, ale normální poštovné za balíček s jedním modelem je tak do 100,-Kč a to i s poštovní balíkovou krabicí...Prodejce je překupník, který využívá blbosti druhých, kteří to koupí u něj...Sběratel modelů toto neudělá i kdyby to měl za rohem. I Já jsem z Pardubic a v Hradci jezdím okolo OB den co den... Fabii R5 jsem ale nekoupil ani pro Sebe, čekám na verzi ze závodu...
Jo tahá. Cena balíčku záleží na uvedené ceně a jeho pojištění. Přesně to nevím, ale normální poštovné za balíček s jedním modelem je tak do 100,-Kč a to i s poštovní balíkovou krabicí...Prodejce je překupník, který využívá blbosti druhých, kteří to koupí u něj...Sběratel modelů toto neudělá i kdyby to měl za rohem. I Já jsem z Pardubic a v Hradci jezdím okolo OB den co den... Fabii R5 jsem ale nekoupil ani pro Sebe, čekám na verzi ze závodu...
OB autodíly : Já ji objednal v 08:30 a v 11:50 byla vyprodána, ejhle v 14:00 byl skladem dalších " 60 kusú" ....... o si o tom myslet ?????????? asi podvodníci co chtějí za každou cenu prodat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Taky počkám na ostrou verzi. Jinak nečekejme v kvalitě zázraky, spíš naopak.,Stačí si zvětšit a podrobně prohlédnout ty fotky na tom obchodu OB Autodíly, to je děs
Podvodníci? To tedy ani náhodou!!! Jsou zaměřeni na autodíly především pro auta značky Škoda. Modely aut jsou v jejich sortimentu tak nepatrnou položkou, že to v jejich obchodu není podstatná částka. Spíš se jim podařilo modely nějak sehnat a "jen" uspokojují poptávku po modelu, který Abrex, ačkoliv je jeho výrobce, tak ho zatím ve Své obchodní síti neprodává. Protože obchod OB autodíly prodává i originální díly Škody Auto, tak je možné že i modely Fabie R5 nejsou přímo od Abrexu, ale od Škodovky !!! Ve zmíněném obchodě jsem nakupoval několikrát(i modely) a vždy naprostá spokojenost. A jestli jsou schopni sehnat něco, po čem je poptávka, pokud jim dojdou skladové zásoby, tak je to spíš na pochvalu , než na kritiku. Mimochodem objednávka ve které je akceptována jejich cena modelu a poštovné byla potvrzena, nebo ne? Pokud ano, pak nějak nechápu zmíněnou kritiku...lada píše:OB autodíly : Já ji objednal v 08:30 a v 11:50 byla vyprodána, ejhle v 14:00 byl skladem dalších " 60 kusú" ....... o si o tom myslet ?????????? asi podvodníci co chtějí za každou cenu prodat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jo jo,, taky pockam na ostrou. S tou kvalitou uz je to furt o tom samem. A jak clovek cekal, ze vytoba z Cech bude lepsi, tak Forman moc nadeji nevzbuzuje. Aspon dle fotek na fejsbuku.hurvajs píše:Taky počkám na ostrou verzi. Jinak nečekejme v kvalitě zázraky, spíš naopak.,Stačí si zvětšit a podrobně prohlédnout ty fotky na tom obchodu OB Autodíly, to je děs
Nazývat OB Autodíly podvodníkem je "trochu" přes čáru. Je to oficiální prodejce náhradních dílů Škoda Auto a jako takový má i přístup k modelů, které má sama Škodovka. Mimochodem i ona už se chystá k prodeji těchto modelů, které si sama z Číny dovezla ve svých zaměstnaneckých prodejnách. To, že ABREX není schopný stále model nabídnout je otázka jiná.
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
Teda jestli ani letos nevydá abrex eRko v 1:18, tak se snad na ten model vykašlu.
Pri objednaní z OB musíte občas rátať s tým, že Vám pošlú hocičo bez preverenia kvality modelu.
V tomto ohľade mám s nimi negatívne skúsenosti. Aj keď do poznámky pri objednávke uvediem žiadosť o skontrolovanie laku, nestane sa a dostanem poškodený model.
Reklamoval som už aj 2 poškodené modely Abrex 1/18, obe poškodenia boli patrné bez vybalenia modelu. Napriek tomu že mi poslali nové modely, jeden z nich bol opäť poškodený. Odvtedy som od nich neobjednával.
V tomto ohľade mám s nimi negatívne skúsenosti. Aj keď do poznámky pri objednávke uvediem žiadosť o skontrolovanie laku, nestane sa a dostanem poškodený model.
Reklamoval som už aj 2 poškodené modely Abrex 1/18, obe poškodenia boli patrné bez vybalenia modelu. Napriek tomu že mi poslali nové modely, jeden z nich bol opäť poškodený. Odvtedy som od nich neobjednával.