Modely TATRA 1:43
-
Re: Modely TATRA 1:43 resin
V eshopu Tatry byla nově naskladněna vojenská 815. Překvapilo mě však, že ve čtvrtek bylo 26 ks a v sobotu už jen 6 ks. Jestli to není chyba tak je vidět, že je o ni zájem navzdory tomu, že je v reedici docela nepovedená díky osazení menších kol než její původní předloha.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...

Bohužel měřítko nevím, ale doufam 1/43. Zatím se objednat nedá, ale určitě e-shopu Buggyry a Tatrováckem bude.
Zdravím , To T603 ten jeřáb je dobrá volba já mám civilní148 i voje.138 , platle pod nohy jsem vyřešil pryžovými dorazy do linky občas prodávají v Lídlu nebo v OBI . Já mám v plánu od P.C. T138 CAS , když by byl letos domíchávač ,za nedlouho budou kulatiny tak všichni ví že jedině tvrdý dárky. Ještě chybí nějaké T111 . Teď jsem týden doma tak jsem si udělal radost , v podělí jsem objednal a včera došla od fir. Knopp , Tatra T80 s T.G.M. opravdu pěkný model.
Bral jsem od AAA Automodel z Jirkova za slušný kačky , opravdu spokojenost.
Bral jsem od AAA Automodel z Jirkova za slušný kačky , opravdu spokojenost.
-
Je neuvěřitelné, že na T 141 od Ixa uvedli zemi původu Německo. Nakonec jsem si ji přeci jen pořídil, protože mě na první pohled zaujala. Na fotkách vypadá mnohem méně zajímavě než ve skutečnosti. Podle mě je i dobře propracovaná.

Na facebooku je novinka od IXA.

No ta barva plachty neni žádna sláva, a zase pouze 2 světla. Takže žádna změna.
Ja jsem muj model již vylepšil.
Ja jsem muj model již vylepšil.
Jak si ho vylepšil? dvě světla asi v ČSR moc rozšířený nebyly co? alespon jsem takového Kolose snad neviděl.
Ta T 141 od Ixa je balená v blistru nebo v p.c. boxu? Předem díky za odpověď.sberatel21 píše:Je neuvěřitelné, že na T 141 od Ixa uvedli zemi původu Německo. Nakonec jsem si ji přeci jen pořídil, protože mě na první pohled zaujala. Na fotkách vypadá mnohem méně zajímavě než ve skutečnosti. Podle mě je i dobře propracovaná.
Největší od IXA mám Robura a byl balený v PC boxu.
-
Je zabalena do plnohodnotného boxu. I tím balením si mě získala.