Tak ja som na tom asi horsie. Moj model pri doprave sice poskodeny nebol, ale chybaju mu dva diely, ktore zabudli na model prilepit. Predna kapota je nakrivo pripevnena ku kabine, na mnohych miestach je zaschunta stekajuca farba, niektore diely su len tak napatlane velkym mnozstvom farby .... kontrola kvality totalne zlyhala. Predajca mi ho nevie vymenit, lebo nema zaco. Vela modelov mu prislo polamanych a nemohol ani pokryt vsetky predobjednavky. Tak som aspon poslal mail vyrobcovi a uvidim, ci z toho nieco bude.Šmidke píše:Obávám se, že někteří budou mít ještě jeden problém - poškození při dopravě.
Mám ulomené oba zadní žebříky, protože model není pevně přichycen a při přepravě se asi pohybuje.
No hlavně že nedošlo k žádnému dalšímu poškození.
Modely TATRA 1:43
Re: Modely TATRA 1:43 resin
Jednoznačně bych odstoupil od smlouvy.Pochybuju o tom že se s tebou bude výrobce vůbec bavit.Prodejce přece ručí za prodej bezvadného zboží.Za sebe musim napsat že je model casky v naprostém pořádku.Neni upatlaný od lepidla nikde nic nestéká nic nechybí.Naopak u prvního modelu Tatry jsou namontovány podtlakovky na blatníku.Takže já za sebe dávám palec nahoru.A to mě model přišel oproti některým z vás skoro o 300kč levněji. (1699)
Také jsem platil 1700,- a také bez chybičky, kromě těch továrních chybiček .
Sberatel: i s Tvým názorem souhlasím a možná kdybych věděl, že Tatra od RO je za 3.000,- a ne za 4.000,- jak jsem si myslel, rozodnul bych se jinak. Ale těžko říci. Ve vitrínce zas tak špatně ta Tatra nevypadá, jen nad tím člověk nesmí tak přemýšlet.
Sberatel: i s Tvým názorem souhlasím a možná kdybych věděl, že Tatra od RO je za 3.000,- a ne za 4.000,- jak jsem si myslel, rozodnul bych se jinak. Ale těžko říci. Ve vitrínce zas tak špatně ta Tatra nevypadá, jen nad tím člověk nesmí tak přemýšlet.
Tak Tatra CAS přišla. Balení během transportu bez známek "traumatu", ALE 1 . chybí hlavní maják na střeše(není v balení ) 2.ulomený žebřík na zádi (je v balení )3.vryp na přední kapotě. Cena necelých 1700, ale jsem dost znechucen a řeším reklamaci..
Tak úplně vyprodáno není - zde je skladem..
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Hm, tak to jsem měl vážně štěstí jak tak čtu. Evidentně není Abrex jediná firma, která chybuje. Dneska se holt hraje na kvantitu, místo kvalitu. Ovšem za docela vysokou cenu.
Zatial mam len dobre skusenosti s vyrobcami. Ak som mal nejaky diel poskodeny alebo chybal, tak mi ho vyrobca poslal. A prave mi odpisali z Premium Classixx's, ze tie chybajuce diely sice nemaju skladom ale ze sa pokusia ich ziskat od ich vyrobcu a poslu mi ich co najskor. Tak budem dufat, ze to vyjde. Minimalne ich mozem pochvalit za ochotu.pp1 píše:Pochybuju o tom že se s tebou bude výrobce vůbec bavit.
Pak tedy klobouk dolů.
Zdravím kolegové na Tatra model je ještě jedna 10x10 od Kadenu.
815-7 desetikolka jde opet sehnat na tatrovackem eshopu za1400 .Taky jsem se ptal kadenu ze tatra si objednava cervene ternna ba svuj eshop, ale pry ma byt i jine barvy letos.
http://tatra.aba-reklama.cz/nahled.php? ... parent=133
http://tatra.aba-reklama.cz/nahled.php? ... parent=133