Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Zdravím kolegové , tak dnes došel další Porsche avizovaný 1/12 docela slušný.
Dokompletujem info o 2. Porsche v sérii od Atlasu - ide o biely 911 Carrera RS 1973 (so spoilerom kačací chvost) s červenou dekoráciou - napodiv celkom dobrá kvalita, len na 1 strane plexi okno trocha nižšie osadené ako na druhej - ešte preskúmam, o čo ide...
-
Mě se ty 911 líbí. Konečně začala kolekce chodit bez problému - ve schránce bylo vždy upozornění. Atlas asi promluvil poště do duše. Pokud nenastanou problémy tak jsem ochotný kolekci odebrat celou.
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Ahoj všem na tomto foru. Jsem příznivec starších nákladních automobilů a scháním informace o csepelu D344. Nedávno jsem dostal informaci že k modelům Editions Atlas chodí také informační letáky kde jsou informace o každém modelu. Proto chci poprosit někoho z majitélů modelu nákladního vozu CSEPEL o naskenování informací k tomuto typu a přeposlání třeba na thle forum.
Předem děkuji případnému zasilateli. jager.
Předem děkuji případnému zasilateli. jager.
Ahoj, oskenoval som ti brožúrku.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Díky moc za naskenováné informace o Csepelu. Určitě mě hodně pomohou, o tomto voze se u nás moc informací nasežene a google překladáč z Maďarštiny nic moc. Informace potřebuji na článek do svého blogu Nákladní auta minulosti. Možná že časem budu potřebovat informace taky o ostatních užitkových vozech, co jezdily po našich silnicích.
Jinak modely nákladních vozů od Alasu jsou docela povedené. Lituji toho že je nevlastním.
Jinak modely nákladních vozů od Alasu jsou docela povedené. Lituji toho že je nevlastním.
Nie je začo . Až budeš potrebovať ešte niečo naskenovať napíš.
Hoď sem link na svoj blog. Rád si prečítam zaujímavé informácie.
Inak na slovenskom atlase je nová zbierka, a to DDR Auto kolekcia. V podstate okrem leptaných stieračov by mali byť v rovnakej kvalite ako IST modely.
Hoď sem link na svoj blog. Rád si prečítam zaujímavé informácie.
Inak na slovenskom atlase je nová zbierka, a to DDR Auto kolekcia. V podstate okrem leptaných stieračov by mali byť v rovnakej kvalite ako IST modely.
http://rudlaa.blog.cz/1403/skoda-706-rt-trambus Tady je odkaz na můj blog. Protože upřednostňuji auta která jezdila na našich silnicích tak plánuji články o Roburu, Garantu, Ifa atd. Tak jastli budeš mít náladu tak klidně něco naskenuj. Však ten informační leták co jsi poslal měl docela dobrou úroveň a určitě mě dost pomůže.
Myslím, že je tam viac odlišností ako len v stieračoch a trochu blbé, že prezentovaný model má nakrivo zadné svetlá. Ale v každom prípade teraz trochu ľutujem, že už mám tieto modely z Kultoviek, no na druhej strane dať za to toľko čo za nákladiak, mi príde trochu veľa (hlavne keď teraz tie modely nie sú ani v plastovom boxe).mike.i píše:Inak na slovenskom atlase je nová zbierka, a to DDR Auto kolekcia. V podstate okrem leptaných stieračov by mali byť v rovnakej kvalite ako IST modely.
Nemci idú už druhé kolo s DDR kolekciou a sú tam lepšie nafotené modely, ktoré budú zrejme identické s našimi.
Atlas si dává pauzu.Naposled mi poslaly model 6.11.2015.Prý nic nemají....