Díky. U toho Astona možná vezmu GT Spirit, i když je to jiný ročník.Ale ani AA nezavrhujideesse23 píše:pěkný, říkal jsem si, že ho vezmeš ale toho Astona zřejmě brát nebudeš a počkáš na Autoart?
Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Jeje, na Mantu Ray přišla řada. To je pro mě zlomový model, právě když jsem poprvé uviděl před lety Mantu Ray, rozhodl jsem se okamžitě opustit Bburago a Maisto a vrhnout se na Autoart. Ta za to všechno může. Budeš určitě spokojený, je nádherná.deesse23 píše:Chevrolet Corvette Manta Ray - 1968 (AUTOart)
Tak to je ten viník a tvůj první Autoart Ke mě si našel cestu až teď a to jako 20. model této firmy a už ho mám i doma a tak můžu potvrdit, že je to skutečně nádherný propracovaný model nádherného auta Stejně tak i to, že ani mě se už nechce sbírat nic jiného než modely AA nebo jim srovnatelné..
Tak to mě za chvilku doženešdeesse23 píše:Tak to je ten viník a tvůj první Autoart Ke mě si našel cestu až teď a to jako 20. model této firmy
no to bych musel ještě pořádně přidat
I když poslední dobou ses sice nějakých Autoartů zbavoval a za jeden můžu i já, ale i tak bych si na to moc nevsadil
I když poslední dobou ses sice nějakých Autoartů zbavoval a za jeden můžu i já, ale i tak bych si na to moc nevsadil
srandičky srandičky
Tak jednoduché to nebylo, když jsem prvně uviděl Mantu Ray, padlo sice jasné rozhodnutí, ale online nebyly finance. Takže můj první AA byl až po nějakém čase Impreza WRC, pak Corolla WRC, pak Corvette Stingray (to už přihořívalo) a jako čtvrtá Manta Ray. No a dnes, AA tvoří většinu mé sbírky.... Tak ať Ti to dál pěkně odsejpá.deesse23 píše:Tak to je ten viník a tvůj první Autoart Ke mě si našel cestu až teď a to jako 20. model této firmy a už ho mám i doma a tak můžu potvrdit, že je to skutečně nádherný propracovaný model nádherného auta Stejně tak i to, že ani mě se už nechce sbírat nic jiného než modely AA nebo jim srovnatelné..
Citroen DS 21 Henri Chapron Le Leman
1968 Metal18
1968 Metal18
Sbírka modelů Citroën
takže nakonec obě barevné verze?