Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od hurvajs »

Dalibore, pokud jsi chtěl ještě jednu S4 dobře jsi to vyřešil. Budeme na tom stejně. Já jsem plánoval taky tu z Korsiky jako třetí kus S4, moc jsem se na ní těšil, ale kvuli ceně mě taky přešla chut ;) Doufám, že jsi se nezbavil starých AA rally.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Starých AA rally se rozhodně nezbavuji, to v žádném případě. ;)

racing18

Příspěvek od racing18 »

Vy, "firemní sběratelé" to máte o něco jednodušší. :D

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

no Dali, môžem povedať že som za poslednu dobu s nikym nesuhlasil viacej :)...škoda že si predal všetky Kyosho modely, ja sa ich snažím získať čo najviac za poslednú dobu :D...a ktoré HW Elite si si nechal? ...podla mna sú najlepšie FF, 599XX + EVO, 458 GT2 a subjektívne aj 458 Spider alebo 410 Superamerica (Stradale, Scuderiu ani Speciale zatial nemám tak neviem povedať :D)
no z nových asi tiež tak Autoart + CMC, ináč nič pre mna...aj by som si kupil nejaky novy lepší resin alebo dačo od PMA,lebo niektoré modely sú sakra lákavé, len tie ceny cez 150e, za to "povinné minimum" čo odvádzajú je pre mňa strašne veľa peňazí
modrý Mondial, pekný Mondial :)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

No, Stevko, máš pravdu, že 410 Superamerica je pěkný model, ale bohužel z těch starších Ferrari jediný, jinak ty starší prostě neuměli. A protože je jediný a nic k němu, tak šel taky do světa, nechal jsem si jenom ty nové :
575M Maranello (tady je to ještě s otazníkem)
430 Scuderia
612 Sessanta (nechal bych si i obě 612 China, kdyby je nesežral zinkpest, protože všechny 612 považuju za povedené)
599GTB Fiorano dvoubarevné (Panamericany ale půjdou do světa, protože k nim nejsou do kolekce právě ty Číny)
California
599 GTO a 599XX (ten je asi the best of all, bohužel jsem ale prošvihnul Evo)
FF
458 GT2
F12 Berlinetta
FXX i FXX Evo
Ty jo, když jsem to tak teď vypsal pod sebe, i po té brutální čistce je to celkem pěkná kolekce. :)

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

jj to viem, tie zincpestove 612ky si predával dávnejšie :)...ja som si kupim obe, za lacný peníz, a teraz čakám kým im odpadnu dvere, že prehodim kastle s dvoma ne-elite 612 (ale vieš tie zase nemaju pekne namalovane okenne ramy + tie elite foliove okná su super, takže by aj toto trebalo poriešiť a to s mi zatial nechce :D)

no ano, na 599 a 599 GTO som zabudol, su to veľmi dobre modely, aj F12 je fajn a FXX mám tiež, ale tam licovanie dielov by mohlo byť lepšie, aj ked je na ten model celkom pekný pohľad :)...FXX EVO ešte nemam ale planujem :)...a Mondial je tiež super :D ...599 Panamerican mam len modrú, som videl ako na nete jeden z nej dal dole polepy a vyzerá to super s tym svetlym interierom :)
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

Citroën DS5 stará a nová verze masky
Norev pro čínské prodejce Citroën