Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Nemá někdo tušení, zda je ještě možno někde sehnat Škodu 105 z polských kultovek?
sbírka rally modelů 1/43 českých a československých posádek
www.karno-rallymodely.cz
www.karno-rallymodely.cz
U nás to má být ŠKODA 120 L. Ta lišty neměla,ale na modelu jsou, jenže vše je nalakováno barvou karoserie... Proto jsem psal, že je model odfláknutý....Dá se to ale dodělat...Jako č.4 má vyjít Mercedes - Benz W115. v zelinkavé barvě. Stejný vyšel "Kultovkách" v bílé barvě... Š 105 nabízejí občas na Aukru ,ale spolu s poštovným je to už za ceny převyšující 500,- Kč....
Tak Mercedes - Benz W115 v zelinkavé barvě už mám rok z prvního testu Legendárních..... stejně jako Ladu 2107, ale Škodou 120L v pořadí překvapili. No když bude každý druhý model český, to bude fajn . Ikdyž na druhou stranu, všechny vč. Š105 a Š1201 mám už z Pl, tak nevím čím by mě ještě překvapili.
Nevíte někdo, jestli jsou ta Legendární auta k sehnání v Opavě nebo Brně? V obou městech jsem navštívil trafiku, kde zatím vždycky všechny časopisové edice měli, ale Legendární auta ne... Přitom ta 120 by nebyla marná, stejně tak bych kvůli podvozku potřeboval i 601 Trabanta. Pamatuju se, že univerzálně to šlo ještě sehnat v Tescu, ale zatím jsem se tam nedostal... Díky za případnou odpověď...
Prišla mi biela 603-ka. Okrem časopisu je k tomu aj prebal Průvodce kolekcí a objednávková karta. Chce to niekto nafotené, či už to tu bolo?
Zdravím pánové, chtěl bych se Vás zeptat, obědnával si někdo už legendární automobily minulé éry? Zajímalo by mě , když maji chodit 2 čísla najednou, kdy to přibližně chodí? Mám obědnáno od druhého čísla
Poslal jsem závaznou objednávku od čísla 1 mailem 23.9., 25.9 mě přišlo potvrzení objednávky a od té doby nic. Počkám do konce října a pak tam budu volat.
Dotaz.Máte doma někdo Tatru 603 T-2? Zvláštní znamení: čtyři přední světla blízko u sebe.
Ta T603-2 se světly u sebe (šilhavka) se vyrábí pouze jako předělávka Tater od IXO nebo z kultovek. Jednou jsem jí kolegovi objednával u nějakého pána, ale provedeni nebylo nic moc. Myslím, že se ale dá sehnat i jen odlitek světel a předku. Pak to lze vsadit do Tatry 603-1 z kultovek.