Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
No takhle to bude lepší, ne? Ty původní kola jsou děsný...
(nefunkční link odstraněn adminem)
http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
Poláci konečně Moskvič 412
-
Fotky Škodovek vypadají perfektně. Mám taky všechny kromě červené 120, protože si myslím, že je zbytečné mít dva stejné modely jen v jiné barvě. Navíc ten model není tak dokonalý, abych jej musel mít několikrát.
Nevíte někdo co je s kultovkama u nás? Proč nemají na stránkách data vydání modelů a po embéčku se zasatvila distribuce navzdory tomu, že na svých stránkách doplnily další modely?
Nevíte někdo co je s kultovkama u nás? Proč nemají na stránkách data vydání modelů a po embéčku se zasatvila distribuce navzdory tomu, že na svých stránkách doplnily další modely?
..."neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí"...
Caute je uz cislo 113 v SR v stankoch, pretoze u nas som ho zatial nevidel.
Dnes v trafikách Opel Kadett D.
a na Slovensku je teraz v stánkoch číslo 124 - Fiat 126P Bombel.
Dnes se objevily datumy u kultovek, ale kolekce se již nedá objednat, takže asi bude č.145 (jak píšou) konečný.
Už je to pomalu týden a zatím žádná reakce na poslední kultovku - Simcu 1301 Special.
Na tento modýlek jsem se těšil a v rámci kultovek vypadá dobře. Najdou se sice skvrny po lepidle, ale až po detailní prohlídce. Toto je druhý kus, první jsem reklamoval, neboť měl poškrábaná boční okna. Kolečka se točí s odporem, ale vypadají skvěle. Ve vitríně se stejně točit nebudou. Přední světla mají po francousku žlutý nádech, potěší i trojbarevná zadní světla. Po demontáži mně zarazila absence plata za zadními sedadly pod zadním oknem. Pravda, v rámci černého interiéru to není tak vidět, ale v případě úprav modelu a barvení sedadel do jiného odstínu už to bude znát.
Nějaké fotečky najdete zde: (nefunkční link odstraněn adminem)
Na tento modýlek jsem se těšil a v rámci kultovek vypadá dobře. Najdou se sice skvrny po lepidle, ale až po detailní prohlídce. Toto je druhý kus, první jsem reklamoval, neboť měl poškrábaná boční okna. Kolečka se točí s odporem, ale vypadají skvěle. Ve vitríně se stejně točit nebudou. Přední světla mají po francousku žlutý nádech, potěší i trojbarevná zadní světla. Po demontáži mně zarazila absence plata za zadními sedadly pod zadním oknem. Pravda, v rámci černého interiéru to není tak vidět, ale v případě úprav modelu a barvení sedadel do jiného odstínu už to bude znát.
Nějaké fotečky najdete zde: (nefunkční link odstraněn adminem)
Čo poviete páni? Pekná kultovka od zajtra v predaji (v Poľsku).
Viac fotiek tu: (nefunkční link odstraněn adminem)
Viac fotiek tu: (nefunkční link odstraněn adminem)
A za nedlouho budou mít polští sousedi další Škodověnku: http://www.kultoweauta.pl/index.php?page=30#spis