Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Taky by mě to zajímalo. Takhle na fotce to celkem ujde.
Když si tak prohlížím své poslední EB110 a Veneno a uvažuju nad podílem plastů na těchto die-castech, tak to nakonec až taková revoluce nebude. Už teď jich je tam určitě přes 50% objemu. Akorát je jen kovová horní část "slupky" a vše uvnitř je plastové... A teď se nám to otočí. Slupka plastová, uvnitř kovový rám. Barevná stálost plastové slupky bude ale otázkou. Minichampsy ve světlejších barvách už jsou prý z vnější strany vitríny žluté...
Když si tak prohlížím své poslední EB110 a Veneno a uvažuju nad podílem plastů na těchto die-castech, tak to nakonec až taková revoluce nebude. Už teď jich je tam určitě přes 50% objemu. Akorát je jen kovová horní část "slupky" a vše uvnitř je plastové... A teď se nám to otočí. Slupka plastová, uvnitř kovový rám. Barevná stálost plastové slupky bude ale otázkou. Minichampsy ve světlejších barvách už jsou prý z vnější strany vitríny žluté...
Jo,jsem spokojený,ale definitivní řešení to pro mne není,poněvadž preferuju závodní design,nejlíp z nějakého evropského závodu.Jenže u AA nikdo neví co bude dál,takže momentáně jsem ho pořídil k tomu silničnímu.Měl jsem ho předobjednaný už v zimě,následně ho zrušil a když byl k vidění v kamenáči,tak jsem ho nakonec vzal.S hodnocením asi nevyhovím,protože zatím jsem ho z obalu nevyndával ani nebudu (z toho vyplývá,že foto není vlastní),jestli se příp. objeví nějaká pěkná závodní kamufláž,bude vyměněn.Nerozbalených mám stejně více,to abych dodržel pravidlo každý měsíc jeden přírůstek.Jinak se dá celkem souhlasit s tím mým odkazem dole.Osobně mě nejvíc zaujalo připevnění zadního křídla k pilonům miniaturními šroubečky o průměru 2 mm.
BMW 3.0 CSI - 1971 (AUTOart)

Naposledy upravil(a) deesse23 dne 02 dub 2015, 20:37, celkem upraveno 1 x.
dík
ještě jsem měl v záloze tyhle dvě:

Naposledy upravil(a) deesse23 dne 19 pro 2015, 12:26, celkem upraveno 1 x.
PORSCHE CAYMAN 2013-Minichamps

BMW 2002 Gr.2 DRM 1975-BoS Models

Další foto na mém webu
BMW 2002 Gr.2 DRM 1975-BoS Models
Další foto na mém webu