Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
objednáno - před objednávka:
Citroën DS 21 Chapron Lorraine Présidentielle Alain POHER 1969 (metal18)
Citroën DS 21 Chapron Lorraine Présidentielle Alain POHER 1969 (metal18)
Sbírka modelů Citroën
Při úpravách toho sloupku na 935 K3 od TSM mě ty 935-ky nějak chytly.
Tak jsem si pro zpestření kolekce objednal ještě jeden kousek, ať si mám s čím hrát.
Ale proč to hlavně píšu, tento kousek již je téměř nesehnatelný a při pokusech koupit ho za ještě rozumnou cenu mi velmi pomohly stránky tohoto fora, přehled zahraničních eshopů, kde jsem ho po delším hledání našel na shopu Kleine Klassiker : http://www.kleine-klassiker.de/. Platbu mají přes PayPal, už jsem ho i objednal, tak snad to dobře dopadne. Po mé objednávce ze shopu zmizel, takže mám poslední, snad to nebude nějaký kazový, co nikdo nechtěl.
Tak jsem si pro zpestření kolekce objednal ještě jeden kousek, ať si mám s čím hrát.
Ale proč to hlavně píšu, tento kousek již je téměř nesehnatelný a při pokusech koupit ho za ještě rozumnou cenu mi velmi pomohly stránky tohoto fora, přehled zahraničních eshopů, kde jsem ho po delším hledání našel na shopu Kleine Klassiker : http://www.kleine-klassiker.de/. Platbu mají přes PayPal, už jsem ho i objednal, tak snad to dobře dopadne. Po mé objednávce ze shopu zmizel, takže mám poslední, snad to nebude nějaký kazový, co nikdo nechtěl.
Už jsem tam bral, a bylo to vždy dobré zboží a dobře zabalené,
neboj
neboj
Sbírka modelů Citroën
Mercedes-Benz 500 SEC Coupe - 1986 (AUTOart)
Pěkné
Kolik za něj?
Kolik za něj?
ani se neptej počítám tak dvojnásobek původní ceny, ale určitě nelituji, jinak bych do toho ani nešel.
Bohužel až teď obdivuju kouzlo starších Artů, tak si musím připlatit
I když tenhle už není celokovový jako ty dvě šestkové BMW, i tak jsem ale za něj rád A to jinak MB moc nemusím, ale po tomhle a navíc v modré jsem pokukoval už dýl.
A docela mě překvapilo, jak velká kára to je i třeba vedle bavora E24
Bohužel až teď obdivuju kouzlo starších Artů, tak si musím připlatit
I když tenhle už není celokovový jako ty dvě šestkové BMW, i tak jsem ale za něj rád A to jinak MB moc nemusím, ale po tomhle a navíc v modré jsem pokukoval už dýl.
A docela mě překvapilo, jak velká kára to je i třeba vedle bavora E24