Co se tvarově nepovedlo
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co se tvarově nepovedlo
Já zase nechápu, jak si mohla taková renomovaná firma vybrat tak velmi slabého výrobce modelů.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Bburago a s ním i modely Ferrari se vrací do 80 -tých let minulého století??
Brrrr
Pánové, je to ještě hnusnější, než jsme doufali.
Pánové, je to ještě hnusnější, než jsme doufali.
vidno že tie formy už to maju brutálne odžité....to je pôvodná Maisto verzia nie? lebo tá od Bburaga bola o kusok lepšia (aj keď mala zase zle zadne kridlo)
modrý Mondial, pekný Mondial
Já teda nevím, ale osobně tomuhle odmítám říkat Bburago. Bburago sice nebylo nic extra, časem jim prostě ujel vlak - jenže stejně to byly prima modely, na kterých mohl "vyrůstat" mladší sběratel než se dopracoval na AUTOart a v 1/43 to byly naprosto suprový hračky. Pamatuju si jaká to byla na základce totální fascinace listovat jejich katalogem To co Bburago produkuje dnes je pro mě prostě Maisto. Dostává mě, že Maisto dělá přeznačený Bburagovský modely (třeba Vette 1957) a Bburago zase používá starý formy Maista. Zkrátka - Bburago bylo jenom jedno - to MADE IN ITALY, dneska už je to jen "Bburago The May Cheong group" a jestli to někdy bude lepší? Kdoví...
Je to všechno jeden velký podvod. Bburago co vypadá jako Maisto, Maisto, co vypadá jako Bburago. A s těmihle se spojí Ferrari, přestávám mít tu značku rád...
Vždy mě fascinovaly prototypy Ferrari 250 P5 a Alfa Romeo 33.2 Pinifarina, oba z roku 1968.
Ferrari 250 P5 vyrobila firma Tecnomodel.
..a evidentně tak jak u předešlých modelů, snažení se minulo účinkem.
..a porovnámí s předlohou :
Z porovnání je viděr, že z toho udělali takovou bachratou obludku se zkráceným rozvorem.
Alfa Romeo 33.2 Pininfarina vyrobila firma aiQ Scale.
I tady je vidět, že výsledek je totožný.A ty disky kol, to nebudu raději komentovat.
Takže aspoň ušetřím
Ferrari 250 P5 vyrobila firma Tecnomodel.
..a evidentně tak jak u předešlých modelů, snažení se minulo účinkem.
..a porovnámí s předlohou :
Z porovnání je viděr, že z toho udělali takovou bachratou obludku se zkráceným rozvorem.
Alfa Romeo 33.2 Pininfarina vyrobila firma aiQ Scale.
I tady je vidět, že výsledek je totožný.A ty disky kol, to nebudu raději komentovat.
Takže aspoň ušetřím
Nááhodou, barvu docela trefili
Tak už je to pár dní, co nám skončil Norimberský veletrh. No a GT Spirit tam vystavoval Aston Martin DB5,ale bohužel v měřítku 1/12 .
Tento model 1/18 vyrobil i AUTOart začátkem miléniaa pak před pár lety jako reedici,i když bylo použito jiné formy. Já tento model nekupoval,jelikož se mě nelíbily tvary blatníků. No a až fotky GT Spiritu mě donutily,abych se ještě jednou AM DB5 zabýval. A můžu říct,že je to asi 2. nejvíce sprasený model od AA-hned po Lamborghini Countach.
Výtvor od AA -špatné tvary blatníků,snížená střecha, příliš nízké okna.
Skutečné auto :
Takže zatím budu čekat, dál, zda se někomu podaří udělat tento model konečně tvarově správně
Tento model 1/18 vyrobil i AUTOart začátkem miléniaa pak před pár lety jako reedici,i když bylo použito jiné formy. Já tento model nekupoval,jelikož se mě nelíbily tvary blatníků. No a až fotky GT Spiritu mě donutily,abych se ještě jednou AM DB5 zabýval. A můžu říct,že je to asi 2. nejvíce sprasený model od AA-hned po Lamborghini Countach.
Výtvor od AA -špatné tvary blatníků,snížená střecha, příliš nízké okna.
Skutečné auto :
Takže zatím budu čekat, dál, zda se někomu podaří udělat tento model konečně tvarově správně