Lamborghini

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Re: Lamborghini

Příspěvek od HOPPA »

Přikláním se též k zelené.
Nemají i něco na Renaulty?
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

Ondra

Příspěvek od Ondra »

Zelená, moje oblíbená na lamborghinech.

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

Lamborghini Murcielago LP 640 - NOREV - Premier - APM

Ještě jeden tuning

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

V oranžové to bude nádhera...

Mrkněte na další fotky,barvy,detaily...http://img5.rajce.idnes.cz/d0508/2/2862 ... s/vs10.jpg

http://ksmotorsport.rajce.idnes.cz/

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Velmi zaujimave modelové tunningy a Norev je slusny zaklad pre ne.
Aj trochu tiez nad nimi rozmyslam, len dostat to do do finalnej podoby bude pre mna vacsi oriesok.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Obrázek
Obrázek
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Pěkné, u těch lamb je to vždy dilema, jaké barvy zkombinovat... Já si zatím vystačím s obyčejným Gallardem a se Superleggerou. Na té 560 mi přijdou ty kola těžce cirkusové, to už ja vážně moc, kazí to dojem ze zbytku auta.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:Pěkné, u těch lamb je to vždy dilema, jaké barvy zkombinovat... Já si zatím vystačím s obyčejným Gallardem a se Superleggerou. Na té 560 mi přijdou ty kola těžce cirkusové, to už ja vážně moc, kazí to dojem ze zbytku auta.
Kyž se podíváž,tak 560 je už vlastně faceliftová verze a mě se právě ty kola líbí a dojem to vůbec nekazí-ba právě naopak :D

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

JJ, ten facelift tam samozřejmě vidím. Ale v mých očích to potvrzuje pravidlo, které razím už dlouho, že totiž 99% faceliftů jsou horší než původní design. Ty původní designy totiž nesou rukopis těch lepších designerů, kteří navrhují celá auta, kdežto facelifty už dělá většinou taková ta druhá liga no name designeři ve všech těch sytylistických centrech a odděleních různých automobilek.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Dali.B píše:JJ, ten facelift tam samozřejmě vidím. Ale v mých očích to potvrzuje pravidlo, které razím už dlouho, že totiž 99% faceliftů jsou horší než původní design. Ty původní designy totiž nesou rukopis těch lepších designerů, kteří navrhují celá auta, kdežto facelifty už dělá většinou taková ta druhá liga no name designeři ve všech těch sytylistických centrech a odděleních různých automobilek.
No co se týká designu původního Gallarda,tak mezi náma žádná sláva, a právě to kazí ty zadní lampy.A právě tento nový facelift toto auto celkově "prosvětlil" a dal tomuto modelu lepší "šmrnc" :D

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ksmotorsport »

Myslím si že máte oba pravdu,ty facelifty většinou auto zkazí a o to rychleji se objeví nový model.Ale také souhlasím se Sváťou že Gallardo ožilo.Kola jsou sice na diskusi,ale bohužel,kdo je dneska schopen vymyslet něco nového a originálního a ještě aby se to líbilo...

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“