Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sva57
Kontaktovat uživatele:

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od sva57 »

Tak to jsme Dalibore doma.Z3 coupé a Roadster má rozvor 2450, a M Z3 2459.Tak jsem přeměřil M Z3 a měřítko vychází na 1/180014(aby to bylo přesný-136,6)
Takže tím,že jsi měřil model ,který má kratší rozvor,tak rozdíl byl trochu větší (1/18,121). :)
Schválně,zkus přeměřit u té Bugatti rozvor,třeba to už nebude tak strašný ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

No právě u té Bugattky jsem měřil rozvor a na rozvoru mi to vychází 1/16,07, takže to nevypadá na nějaké pofiderní měřítko, ale na čistou šestnáctinu.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Tak kdyby si to aspoň soudruzi z Bauera opravili,že je to 1/16-stydět se za to nemusí ;)

Ještě poznámka,psal jsi,že byly 2 rozvory,krátký a dlouhý.Co když Bauer použil u modelu ten původní-dlouhý :?:

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Ne,ne to první šasi mělo původně 4500mm, ale ani to nevychází, na modelu jsem naměřil 267,5mm. 4500/18 = 250, takže i takhle je model větší. To, kdyby to takhle bylo podle toho delšího šasi, tak to by byl skutečný průšvih, protože na tomhle šasi se postupně vystřídalo 5 karosérii, ale tahle poslední Coupé de Ville už byla jednoznačně postavena na zkráceném šasi, které už pak měly i všechny ostatní šasi. Šasi 4500mm bylo původně prototyp, ale po bouračce ho taky zkrátili na 4300 a objevila se na něm tahle karoserie. Takže podle mě je model správně, akorát jak píšeš, měli tam napsat měřítko 1/16. Ale ono by se to pak asi tak dobře neprodávalo ;) I když já bych si ho koupil stejně. Už jsem se díval i na cenu toho Horcha 853 1/12 od CMC, tak to vážně nedám. :(

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Jirka píše:Zdravím Tě Vlado, myslím, že jsi ten, který psal i na "Mé malé diskuzní fórum" na mých stránkách.
Jak vypadají nálepky na té Tvé 917K Daytona...ty o kterých píšeme na tomto fóru v sekci Obtisky v 1/18 ?
Na místo dalšího průhledu nad čelním sklem je jen černá nálepka? Vypadá to tak...
Ahoj Jirko, som to ja a je to samozrejme nálepka.

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Dali.B píše:Tak ještě jednou WAW. Tedy modely opravdu nechodím kupovat s pravítkem, ale po přepočtu na už zkrácený rozvor, který měla tato poslední karoserie na 1. šasi je výsledek téměř neuvěřitelný - 1/16 :lol: Tak teď abych se už dal taky do těch dvanáctin, takový Horch 853 od CMC, to by se mi taky moc líbilo. ;)
Citam, ze si ratal rovnako, tak nie som az taky zly z matematiky.
Len by si taketo nieco Bauer nemal dovolit v znaceni na krabici.

HOPPA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HOPPA »

Dnes dorazil ;)
Renault
Megane Trophy 2009
Yellow/ Limited Edition 2000 Pces
1:18 Solido

Obrázek
Koupím si jakékoliv auto,pokud to bude Renault Mégane ;)
http://www.meganehoppa.estranky.cz/
Obrázek-----Obrázek

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

I ten obal je super že je pro Renault a né obyčejná modrá krabice Solido co :-)
Sbírka modelů Citroën

Matěj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Matěj »

Mě dnes přišlo k vánocům 16 krasavců. Už abych je pomalu vybaloval. Jinak to budu vybalovat až do silvestra. :-)
Obrázek
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Jak tak koukám-Welly,Yatming,Solido,Norev....a co máš v těch bílých krabicích?

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“