IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Mám MUS052 Bentley a MUS053 Bugatti a koukám na ně na stole :) Můžu potvrdit, že 41 má tu správnou barevnost jako na obrázku :)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Já jsem dneska teprv objednal. Jen Bugatti. Jak vypadá ten Bentley naživo?

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

marklukes píše:Já jsem dneska teprv objednal. Jen Bugatti. Jak vypadá ten Bentley naživo?
Bentley vypadá dobře, je to velký kus auta a jsem rád, že jsem obě novinky objednal najednou :)
Naposledy upravil(a) H+H+ dne 16 dub 2014, 17:21, celkem upraveno 1 x.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Tak mi taky dorazila zásilka T41. No, člověk asi nemůže být maximalista, ale ty modré boky nemuseli dělat matné. Jinak samozřejmě model vypadá krásně.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Mám to úplně stejně, možná je ta modrá udělaná dodatečně ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Je konec května a další novinky nikde ;)

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Už bude skoro konec června. Moc nechápu, proč mají katalog "2014 Part 1". Předpokládal jsem, že modely z tohoto katalogu budou hotové cca do dneška. Ale asi to bude až do konce roku. Příštího. :(

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Nechápu z toho vůbec nic a rozdělovat katalog na party mi připadaná jako úplná blbost, když tam stejně určitě všichni vědí, že to ani stihnout nechtějí a možná taky čekají s novinkami, až vyprodají neprodejné Opely. Jsem z toho pěkně otrávený a proto sem ani nic nepíšu, protože vlastně není o čem ;)

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

No pořád nic. Teoreticky by už měl být katalog Part2, ale zdaleka není splněný ani Part1. Něco se děje špatně :!:

Stanley

Příspěvek od Stanley »

A viete prečo IXO nestíha - lebo robí pre Hachette Japan stánkovú časopisovú sériu Fujingaho Japan Car Collection, kultovní automobily - osve série pre de Agostini v Rusku, Chorvátsku, Srbsku, Bulharsku, Brazílii a V. Británii (Soviet Cars), pre Atlas Volvo Collection a Saab Museum Collection, pre modelcarworld WhiteBox, pre Fabbri Lamborghini Collection, pre Eaglemoss Opel Collection, pre Altaya.fr a es nakladiaky, Taxíky sveta II a zaniknuté francúzske značky a najnovšie aj pre Kolumbiu (len si vezmite sedan Chevrolet Aveo či Hyundai Atos) a potom ešte autobusy 1/72 po celom svete... neviem čo všetko som ešte zabudol - aha, aj subdodávky pre Kyosho (J-collection) a ešte aj časť James Bond Collection - no proste začína to byť globálny výrobca a prakticky jediný producent formových noviniek z kovu v mierke 1/43 vôbec, lebo Minichamps a Schuco vyprodukujú v segmente zamakových 1/43 cestných modelov tak nanajvýš 2-3-5 noviniek ročne; ixo len tak ďalej, držím Ti palce a prepáčim Ti, že trochu nestíhaš... :)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“