Moc nevím, co tomuto modelu vytknout. Snad jen by možná mohla být lépe zpracována kola a znáček na zadní kapotě by mohl být řešen plíškem a ne pouze tiskem. Za tu cenu (390 Kč) opravdu pěkný model (viz. zde: (nefunkční link odstraněn adminem)
Seznámení...
(nefunkční link odstraněn adminem)
Celky...
Nulová vzdálenost...
Detaily...
Interiér...
Mercedes-Benz W211 E-Klasse T-Modell (PMA Minichamps)
-
Re: Mercedes-Benz W211 E-Klasse T-Modell (PMA Minichamps)
..pěkná hrubozrná metalíza
-
Njn, hold čím větší detail, tím je každý nedostatek více patrný. Nebo je ta metla špatná tak či tak? Bohužel nejsu natolik zběhlej abych mohl objektivně porovnat.sva57 píše:..pěkná hrubozrná metalíza
Já Tě uklidním,ona i ta detailní fotka dost zkresluje.Dívej se na model z cca 20 cm a bude to v pohoděFricoolinek píše: Njn, hold čím větší detail, tím je každý nedostatek více patrný. Nebo je ta metla špatná tak či tak? Bohužel nejsu natolik zběhlej abych mohl objektivně porovnat.
No jo, ale metalíza vyrobená v měřítku 1/43 by už skoro nebyla metalíza Tak se nedá nic dělat. Ale ono i na osmnáctinách platí, že čím větší se udělá foto-detail, tím víc je vidět nedostatky a vypadá to míň a míň jako auto a víc a víc jako nic-moc model. Proto ty úplně detailní fotky zase tak moc nedělám. Ale tenhle PMA 1/43 má rozhodně svou kvalitu.
-
...ale modýlek je to hezký. Mercedes je moje oblíbená značka, takže se jednou určitě ocitne i v mé vitrínce
Jen dodám, že tento Combík patří mezi slabší. Měl jsem ze stejné edice Coupé (přesný typ si nevybavím) a v obchodě jsem jej porovnával právě s tímto Combíkem a nevím proč, Coupé bylo o poznání lepší.