WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: WRC - není co víc dodat
No nevím kolik vydrží kusu forma, ale zatím májí vyjít tyto verze:
FORD FIESTA RS WRC - FORD WORLD RALLY TEAM - LATVALA/ANTTILA - WINNER WALES RALLY GB 2012
FORD FIESTA RS WRC - FORD WORLD RALLY TEAM - SOLBERG/PATTERSON - RALLY FINLAND 2012
FORD FIESTA RS WRC - M-SPORT FORD WORLD RALLY TEAM - TÄNAK/SIKK - RALLY DE FRANCE ALSACE 2012
FORD FIESTA RS WRC - QATAR M-SPORT WORLD RALLY TEAM - OSTBERG/ANDERSSON - RALLY MONTE CARLO 2013
FORD FIESTA RS WRC - QATAR M-SPORT WORLD RALLY TEAM - NEUViLLE/GILSOUL - RALLY MEXICO 2013
FORD FIESTA RS WRC - FORD WORLD RALLY TEAM - LATVALA/ANTTILA - WINNER WALES RALLY GB 2012
FORD FIESTA RS WRC - FORD WORLD RALLY TEAM - SOLBERG/PATTERSON - RALLY FINLAND 2012
FORD FIESTA RS WRC - M-SPORT FORD WORLD RALLY TEAM - TÄNAK/SIKK - RALLY DE FRANCE ALSACE 2012
FORD FIESTA RS WRC - QATAR M-SPORT WORLD RALLY TEAM - OSTBERG/ANDERSSON - RALLY MONTE CARLO 2013
FORD FIESTA RS WRC - QATAR M-SPORT WORLD RALLY TEAM - NEUViLLE/GILSOUL - RALLY MEXICO 2013
no a co všechno je potřeba na té Fiestě udělat ? číslo na střeše a reklama na dveřích ?
Libore dobré info Solbergova Fiesta hmmm
tak co vy na to ???
je to zatím jenom náhled (corel)
Libore nebo kdo máte model, poměřte reklamu na dveřích a kolik místa je na střeše.
Jo a kdo to natiskne ?
Tondo co ty na to ?
Libore dobré info Solbergova Fiesta hmmm
tak co vy na to ???
je to zatím jenom náhled (corel)
Libore nebo kdo máte model, poměřte reklamu na dveřích a kolik místa je na střeše.
Jo a kdo to natiskne ?
Tondo co ty na to ?
Naposledy upravil(a) ivoš dne 03 bře 2014, 23:08, celkem upraveno 1 x.
-
Co já na to?
Když si dodáš data a zaplatíš si výrobu - nemám problém .
Když si dodáš data a zaplatíš si výrobu - nemám problém .
cca kolik?
aršík 7x2,5 cm
aršík 7x2,5 cm
http://www.smallcars.cz/zavodni-auta/19 ... -1-18.html
Kolik bude tady stát závodní verze tak na to se opravdu těším.
Kolik bude tady stát závodní verze tak na to se opravdu těším.
-
až budeš mít hotovou grafiku,tak mi ji pošli na mail a já se kouknu na to jak ji máš připravenou,nevim zda si ji děláš sám,nebo ti ji dělá někdo kdo ví jak má být připravena. Pak si posbírej počet který chceš dodat a já ti pak řeknu cenu. Hlavně si to pohledej co vše tam není nebo je špatně a je potřeba vyměnit. Já jej nemám,takže neposoudím.ivoš píše:cca kolik?
aršík 7x2,5 cm
Tondo kreslím to sám, bude to v křivkách z Corelu
Kdo má Fiestu !!! poměřte to !!!
a kdo to vůbec bude chtít a kolik jestli to má cenu dělat, dejte vědět !!!!!!!!!!!
a kdo to vůbec bude chtít a kolik jestli to má cenu dělat, dejte vědět !!!!!!!!!!!
-
hm tak to jsem zvědav jak se popereš s tím logem na blatníku co tam chybí.ivoš píše:Tondo kreslím to sám, bude to v křivkách z Corelu
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Ivo zítra to poměřím
toto
v tomto případě bych to radši natiskl na papír do vody (propagteam) aby to zůstalo v matu
v tomto případě bych to radši natiskl na papír do vody (propagteam) aby to zůstalo v matu