WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
jj Libe.Něco jsem našel-na hraně LZ blatníku jsou v té zelené 2 bílé tečky průměru cca 0,3 mm a jedna je na hraně střechy před 5. dveřma.Volnější PZ dveře a PZ kolo. Ale to jsou spíš prkotiny. Jinak jsem spokojený. 

Sváťo nezaložíme si e-shop?
http://www.smallcars.cz/zavodni-auta/19 ... -1-18.html
1600kč na kousku před zadněním, bude super né?
http://www.smallcars.cz/zavodni-auta/19 ... -1-18.html
1600kč na kousku před zadněním, bude super né?
Sbírka modelů Citroën
No je to síla. Ale na druhou stranu Small vychází z ceny MCW.A tam ta Fabia je za 139,95 €. Tak potom kdo shrábne tak vysokou marži,je nasnadě..
Chlapi,kto pojdete do Fiesty z RF od Minichamps? Osobne ma trochu od proporčne vydareného modelu odrádzajú na fóre preberané nedostatky.
Mě by měla dorazit z Modelissima ještě do konce roku pro jednoho kolegu sběratele.

Pak se teprve rozhodnu

Pak se teprve rozhodnu

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Martine chtěl jsem jít do Latvaly, ale kvuli chybám pujdu zřejmě raději do šotolinového Hurvínka z Australie
PMA antény na plasťáky nedává,budeme si je tam asi domyslet.Latvala je asfalťák takže pro mne velké +.

Přidat střešní číslo by neměl být problém pokud se najde nějaká vhodná náhrada.A to dveřní obrácené je stejný problém jako u 911 od Sparku s obrácenými jmenovkami.Vsadím se,že ani další verze pokud přijdou nebudou bezchybné.

Přidat střešní číslo by neměl být problém pokud se najde nějaká vhodná náhrada.A to dveřní obrácené je stejný problém jako u 911 od Sparku s obrácenými jmenovkami.Vsadím se,že ani další verze pokud přijdou nebudou bezchybné.
-
Dolepit antény si myslím není až tak náročné.
Uvidíme až to Svaťovi dorazí a zjistí skutečný stav popisovaných chyb.Podle toho se rozhodnu.
Jinak Audi by měly být někde v německu,takže do silvestra je snad budeme mít doma.
Uvidíme až to Svaťovi dorazí a zjistí skutečný stav popisovaných chyb.Podle toho se rozhodnu.
Jinak Audi by měly být někde v německu,takže do silvestra je snad budeme mít doma.
pokud by někdo chtěl návod na výrobu antén, tak mohu poskytnout a nepoznáte ji od Autoart antény (má i základnu)...
Sbírka modelů Citroën