WRC - není co víc dodat

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Re: WRC - není co víc dodat

Příspěvek od hurvajs »

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

V této barevné modifikaci to vypadá jak plastové autíčko na klíček ;)

racing18

Příspěvek od racing18 »

Tak kdo z vás má odvahu si to koupit pánové ?
http://www.svet-modelu.cz/skoda-fabia-s ... 1/d-76678/

rallymodels

Příspěvek od rallymodels »

Tak já vám asi ulehčím rozhodování, nacvakal jsem ten zázrak
Fotky jsem poslal Svaťovi,tak si počkejte až je sem nahodí a padne vám brada tak jako mě.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ještě dodám, že těch fotek mě Tonda poslal víc,ale tyhle jsou podle mě nejvíc ilustrující totálně spackanou finální úpravu.

ivoš

Příspěvek od ivoš »

Racing18 to není o odvaze, ale o zdravém rozumu. Proč ???

ivoš

Příspěvek od ivoš »

Fabka na Aukru : 1950,- :)

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paganini »

Já nevím, já si tu Fabii koupil, je fakt, že v prodejně jsem byl první, kdo si ji kupoval, jen jsem koukl přes krabici na první kus který sem dostal, jesti tam není viditený defekt a v pohodě, teď když ji doma zkoumám, tak jediný co, že na přední kapotě je trošku stečený lak u chromované ozdoby masky(mimochodem toto mám i u Fabie od Solida), ale jinak žádné níže popisované závady nemám. Takže za mě bych v žádném případě nemluvil o nějaké tragédii nebo katastrofě...(níže uvedené závady jako odřený lak nebo dekály beru, jako důvod k reklamaci)

Vím, že se tady furt kvalita Abrexu probírá a že skutečně bylo období, kdy kvalita trochu upadla a možná to není ještě úplně ok, ale občas mi přijde, že těch 5 stále stejných lidí na facebooku(zde na fóru a na Škoda Virt), které, skoro si troufám říct až agresivně útočí na Abrex, už asi neuspokojí ze strany Abrexu vůbec nic. Škoda...

Tím, že se soustředím jen na modely Škodovek, nemám bohužel srovnatelný model doma, abych mohl porovnat, mohl bych poprosit někoho se širokou sbírkou, jestli by nemohl v rámci objektivity nafotit(obdobné detaily z podobné vzdálenosti) srovnatelný model (kovák, otevírací, 1/18) ve stejné cenové relaci, čistě pro srovnání? (Na fotkách z takové blízkosti vylezou věci, které pouhým okem vidět nejsou). Díky

RadimV

Příspěvek od RadimV »

rallymodels píše:Tak já vám asi ulehčím rozhodování, nacvakal jsem ten zázrak
Fotky jsem poslal Svaťovi,tak si počkejte až je sem nahodí a padne vám brada tak jako mě.

Ještě dodám, že těch fotek mě Tonda poslal víc,ale tyhle jsou podle mě nejvíc ilustrující totálně spackanou finální úpravu.
Čekal jsem, že dáš i nějaké rozumnější detaily, než jen výčet toho, co je špatně. Např. foto interiéru, podvozku, atd. Chyby ti najdu na každém modelu v jakkékoli cenové relaci. Na druhou stranu s tímto zbarvením ji kupovat nebudu, počkám si na šotolinovou verzi z nějaké rely.
Naposledy upravil(a) RadimV dne 13 pro 2013, 18:56, celkem upraveno 1 x.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Na obranu Tondy musím napsat,že dal i jiné fotky, ale jelikož přízpěvek byl o závadách,tak jsou tady závady...

rallymodels

Příspěvek od rallymodels »

Tak já si myslím,že když odhlédnu teda od pro některé zanedbatelných povrchových chyb v decalech,či tampon tisku,tak co se týká interiérru,tak postrádám jakýkoliv potisk či polep přístrojovky (display) pásy jsou sice z tkaniny,ale krátké a s předimenzovanýma plastovýma sponama bez loga Schroth (asi jsou fotolepty pro nás drahé) Pod nohama řidiče je jakýsi vylisovaný kříž netuším proč,akučka pod nohama spolujezdce je jak čínská hračka za 3 koruny- stačilo pouze na ten modrý monolit něco nalepit,či barvičkou udělat hlavu,aby to trochu něco připomínalo.Udělat nálitek na ukotvení čirého sklíčka př. svštla v tom nejblbějším rohu,kde je najvíc vidět a ještě to patlat lepidlem,které je vidět.No sorry to už teda nemohli kopit za 2,5 nějaký AA aby to obšlehli,že se to lepí zvrchu pod kapotou aby to světlo bylo čiré a čisté.Vlepit 2 kolečka z chromové folie,když už teda nechtěli ty čočky chromovat v těch světlech. No za mě na přestavbu dejmě tomu,ale jako finál za ty peníze asi budete souhlasit,že je to hodně peněz za mizernou kvalitu.Jinak malá velikost fotek na jejich webu a FB je možná záměrně,aby jsme ty chyby neodhalili dřív než auto koupíme.
pokud někdo chce nějakou konkrétní fotku nějakého místa napiště vyfotím.
Nejsem odpůrce či prudič Abrexu,ale s jejich stylem komunikace se nelze divit,že pak když tohle dostanu na stůl neoplívám nadšením.Navíc za 2 roky co se s tím mazali to mělo být luxusní zboží a tohle prostě NENÍ.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“