Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
DOTAZ....kolik z vás už dostalo zásilku z 8.11???
-
8.11. jsem měl napsáno V3S a přišla minulé pondělí
Toho 8.11.jsem měl také Pragu V3S a v pondělí to bude čtrnáct dní co přišla.Jako další mi naskočil 6.12. Roman,na tenhle model se docela těšim.Je to jeden z těch lepších od atlasu.Takže maximální spokojenost.
Mě ty pacholci s vejdou přeskočili, prostě v listopadu mi nenaskočilo nic a až 6.12. jako další mám ROMAN a na toho se také těším.
-
Tak mě byla kolekce zrušena. Namám sílu se s Atlasem hádat, pokud někomu dorazí Multicar M22, Robur valník, EMW Ambulance, Roman a Csepel, a ví už ted, že ho bude vracet, dejte vědět, koupím jej
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Pokud mi v budoucnu přijde Czepel,tak ho budu mít s největší pravděpodobností navíc,neboť ho už mám mimo Svou sérii.Vracet ho nebudu,tak by byl za cenu Atlasu 499,- Kč +poštovné,nerozbalený,ale bez průvodního letáčku,který u toho co jsem ho koupil mimo,nemám....Mě v podstatě chybí do kompletace celé sbírky kromě Czepela totéž a jěště rumunský Autobuzul...
-
hmm, no, zatim mám všechno s letáčkama, ale kdybys mi ho oskenoval alespoň, tak by to problém nebyl
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Robur valník od Atlasu bych už neřešil když bude v našich kultovkách 12.5.2014
Tak mě zase pošta vrátila model zpátky.Ze čtyř posledních modelů jsem dostal jenom jeden.Byl jsem to na poště reklamovat ale řekly mi že tak jak to EA posílá se to vůbec nedá na velkých poštách dohledat.Protože to nemá podací číslo.A jestli se to někde zašantročí tak se to nenajde.A pošta za to neručí.Tak já to asi zrušim a budu hledat modely nějak jinak.
Že má EA ve všem neskutečný bordel a chaos víme. Na druhou stranu nepochopím českou poštu, která má doručit zásilku s řádnou a čitelnou adresou a z důvodu absence nějakého přiblblého podacího čísla jí nedoručí a ještě se na to vymlouvá, tak to je také neskutečný bordel, chaos a výsměch nám/jejich zákazníkům. A když se to stane 3x za sebou jako se to stalo členovi pp1 tak to je výsměch na třetí.