Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Tak jsem si přečetl na FB - Superb facelift nebude - zrušili to.
Jak jsem tam psal, docela jsem očekával kdy se přestane dělat model ke každému faceliftu.
Do konce roku mají být dvě verze záchranářských yetti.
-
- Kontaktovat uživatele:
Superb facelift nebude, to je škoda. Facelift je pro mně nový model na rozdíl od modelů AB 23, 24, 25 (nové logo 2013). Já mám slabost pro kategorii ABS a ABH to jsou nádhérné modely i skutečná auta.Ondra píše:Jak jsem tam psal, docela jsem očekával kdy se přestane dělat model ke každému faceliftu.
zajímalo by mne ,na jakéma FB se o tom Superbu psalo, na FB Abrexu jsem to nenašel
Nepodařilo se vám někomu zjistit kdy přijde do prodeje Š110R?
To vypadá na zprávu z emailu.TomHon píše:zajímalo by mne ,na jakéma FB se o tom Superbu psalo, na FB Abrexu jsem to nenašel
Žiadny mail, píšu to na FB - (nefunkční link odstraněn adminem)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
včera mi došla 1203 v limitované sérii Spoje. Moc jsem se na ní těšil, protože mám všechny její variace, ale tak nějak mě zklamala Čekal jsem provedení/zpracování jako např. sanita (lakované pruhy) ale bohužel Evidentně ruční práce a oranžový pruh je z potisku, takže je v záhybech zkrabatělý v prolisech jsou vzduchové bubliny, kolem majáčku trochu lepidla. Za dost peněz hodně málo parády. V posledním měsíci jsem dostal jako dar V3S, Pick-up Police, Yetti hasiči a každý model je něčím poznamenán. Kua, kde je ten abrex, který před 5,6 lety dělal super modely?
-
- Kontaktovat uživatele:
Nestraš mně, zrovna Š1203 spoje mám na poště. Snad to nebude taková kalamita.