WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
A to bude to San Remo jak tam vyloučily Peugeoty .Ti se odvolali a výsledky byly anulovány.
Navíc tak byl Křeček šestý a na začátku tohoto videa tam jede moc hezky.
Zatím jsem tedy viděl jen začátek,ale toto video jsem ještě neviděl.
Navíc tak byl Křeček šestý a na začátku tohoto videa tam jede moc hezky.
Zatím jsem tedy viděl jen začátek,ale toto video jsem ještě neviděl.
Ty jo, ty lidské mantinely kolem trati.....proč se rally závody musely dnes takhle po...it. Já vím proč, ale jen sem si tak postýskal
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Na carmodelu již S4 Totip krásně nafocena http://www.carmodel.com/autoart/88618/1 ... erri/59266 Přiznám se že toto válečné zbarvení se mi líbí více jak Martini
..akorát se jim nechtěla odšroubovávat zadní část
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Jo Svato, jinak časem by jsme měli ještě na Totipu nějak doladit tu reklamu Marlboro
Nechápu,proč když resinový modely mohou mít obtisky na dolepení reklam,tak proč to tak nedělá taky AA
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
To nechápe nikdo. Holt asi se chtějí zavděčit těm zlodějským kravatákum z Bruselu.
Ještě žes to připomněl Libore.V té euforii jsem na to úplně zapomněl.Jak je u AA "dobrým zvykem" dekály s tabákovou reklamou samozřejmě nepřikládá,ale bude to oříšek - třímilimetrový marlborácký nápis se jen tak nesežene.Naštěstí je to malicherný nedostatek snadno přehlédnutelný.
Porsche 911 SC-East Safari Rally 78-Spark
Lancia Delta S4-Rally San Remo 86-AA
Lancia Delta S4-Rally San Remo 86-AA