Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Teď jsem tam volal, prý je problém na straně pošty a mám ještě týden počkat a pokud bych LIAZku nedostal tak mám znovu zavolat a oni mi ji pošlou, takže ještě týden vyčkám
-
Zajímavé, asi taky brnknu, i když, ted mě napadá, že učet u nich je vedenej na babičku, aby jim nebylo divný, že volám já
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Tak dnes dorazila IFA. Jak už jsem psal, včera přišel "Mates", dnes IFA. První model v "mikulášském " pytlíku, druhý v krabici jako kráva.
Vypadá to, že "Matesy" se někde toulaly( mě přišel po více než měsíci co mi naskočil na účtě).
Vypadá to, že "Matesy" se někde toulaly( mě přišel po více než měsíci co mi naskočil na účtě).
Měl jsem na webu napsanou Ifu jeřáb ale dorazil Mates . Tak příště asi pdorazí ta Ifa.
Mrzí mě, že nedorazil zatím Robur na toho jsem se taky těšil.
Mrzí mě, že nedorazil zatím Robur na toho jsem se taky těšil.
viete napísať v akom poradí vychádzali na slovensku chcel by som obnoviť kolekciu ale nechcem všetky Ďakujem
Zdravím tak mně dnes dorazila IFA jeřab a přitom mam psane že ma byt dříve Liaz MTS
Tak mě například přišel místo Matesa Robur, ovšem s letáčkem Matesa, takže jsem tam zavolal, a prý si ho můžu nechat, a Matesa pošlou znovu.
Já mám již matesa doma,ale přišla mi dnes Ifa jeřáb a leták byl slovensky a ještě blbě natištěnej,že když se dá do pořadače,tak je hlavní obrázek vzadu a ne na čelní straně.Asi tam moc chlastají.
-
No, mě přišlo, že je letáček tak opačně, ale stačilo přehnout listy opačně a je dobře
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
-
Já ho mám taky opačně, když ho udělám tak aby obrázek byl na čelní straně tak po otočení tam mám slovenský text. Asi to tisknuli o vánočním večírku.