Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Opravdu cool Svaťo,skvělé.Máš tam snad protekci?Vždyť přes den ještě ani nebyl vystavený a už ho máš doma.
Jirko, píšu že ho tam mají jako informaci, ještě jsem ho nekupoval.Asi počkám na lepší cenu
Když to dáváš na tohle vlákno,bylo mě to hned divné.No cenu nastavili vyšší než by bylo záhodno a také,že jsou jinde většinou vyprodány.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato bacha na to,však víš jak jsem se už kolikrát takhle spálil po první vlně
Já mám Libe verzi z GP Macau a to je úplně stejné auto,takže pokud bych to prošvihl,tak mě to zas až tak trápit nebude
..a skoro dvojnásobnou cenu v porovnání s verzí z GP Macau za ten samý model (akorát v jiných barvách) dávat nemíním
..a skoro dvojnásobnou cenu v porovnání s verzí z GP Macau za ten samý model (akorát v jiných barvách) dávat nemíním
U Svati je to pochopitelné.Já to beru jako určitou satisfakci za nepodařenou transakci vysoce raritní tovární verze z jednoho asijského shopu a k tomu ještě za super cenu.Bohužel prodejce ji nějak opomněl odstranit ze svých stránek poněvadž ji dávno neměl.Naštěstí platba byla vrácena.Sice mě nabízel jako náhradu GP Macau,ta se mě nezdála zase dostatečně reprezentativní.sva57 píše:Já mám Libe verzi z GP Macau a to je úplně stejné auto,takže pokud bych to prošvihl,tak mě to zas až tak trápit nebude