Porovnání modelů
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porovnání modelů
jaj nie, Sváťo, reagoval som na cenu HWE F40ky
...ten Mustang nevyzera zle od HW, celkom pekny model

modrý Mondial, pekný Mondial 

Alfa Spider Ricko vs. Minichamps

Ricko možnost mít střechu:

MC

Kufr
První z Ricko (s kobercem)

Interiér
také nabízí koberce Ricko
jinak MC lépe

Motor

Ricko možnost mít střechu:

MC

Kufr
První z Ricko (s kobercem)

Interiér
také nabízí koberce Ricko
jinak MC lépe

Motor

Sbírka modelů Citroën
Já se neptal Stevko, které jsou bburagoidní, ale co to je ta bburagoidnost. Takže jestli tím myslíš shodnost kovové části, tedy formy, tak jsem se ti snažil argumentovat právě počtem otvorů v zadním blatníku... A ty sem zamícháš rezervu pod přední kapotou, co ta má společného s formou? Ostatní OK, dobře, beru.Stevko86 píše:ktoré HW modely su Bburagoindné? tak hlavne F40 a Testarossa...nejde o detaily, tam už HW nejake detaily poopravoval, ale o stavbu modelu, hlavne kovovej časti........
Je ale ta základní forma Bburaga tak špatná? Má zásadní proporční nedostatky? (Např. krátký předek, vysoký ponton, špatně vykrojené blatníky, a pod.) Nemá. Takže pokud ji vemem, odstraníme několik drobných nedostaků (i když ne všechny) a dále model doplníme spoustou detailů, propracujeme interiér, motor, zalícování světlometů, skel a já nevím co ještě... Musí to být špatný model? Nemusí... Tolik k F40.
A když už je řeč o tzv. bburagoidní Testarosse, tak ta od HW je proporčně lepší než od Kyosha !! Když vemem pouze a jen formu. Ve všech ostatních aspektech je Kyosho samozřejmě lepší. Ale HW má formu ostřeji řezanou, více hranato-ploché díly, tak jako skutečná Testarossa. Kyosho působí trochu nerealisticky zaobleným dojmem, je více bombírované, jako mírně nafouklé.
Mi to po Novém roce nedalo a musel jsem ještě reagovat. Abychom si rozuměli, já jsem ten poslední, který by vynášel HW Elite do nebes, nemám rád celou řadu jejich modelů, i důvody proč a které modely už jsem tady zmiňoval. Jen se mi zdá, že to s kritikou HW přeháníš i tam, kde si to až tak nezaslouží.
ok chápem...mne hlavne šlo o ten pokrok o ktorom si písal u HW, nehovorím že modely od BB su vylozene zlé (sám mám doma 3 F40ky - jednu dokonca nechám len tak ako prototyp ku kyoshu" a 5 alebo 6 testaross na prestavbu ), ale od roku 1988 (alebo kedy vydalo Bb F40ku) sa toho dosť udialo, a vydávať takto vylepšené (lepty, opravené detaily) za taku cenu ako to robí HWE mi pripadá zvrátené (nehovoriach o technickom stave a lícovaní dielov)
...ok už to nechajme tak 

modrý Mondial, pekný Mondial 

OK, už to nechme..
Šoupni sem BaRTe, ať to přebijem, prosím tu 356-ku AA / Schuco, to by mohlo být zajímavé, i když sázím na AA.

Šoupni sem BaRTe, ať to přebijem, prosím tu 356-ku AA / Schuco, to by mohlo být zajímavé, i když sázím na AA.
F430, BBR-Elite

[/CENTER]
Brzdy Kola

HW Elite:
Brzdový kotouč je na rozdíl od útulku kovu. Brzdové čelisti je hrubší a větší.

BBR:

Interiér

Kufr

Světlomet
Elite:

BBR:

Zadní světla

Motorový prostor

Elite:

BBR:

Na závěr bych zmínil něco k (n) BBR modelů.
To už jsem měl celkem 2 Vice zde, a to jak poklesly v důsledku těchto nedostatků
Nummero 1:

Nummero 2:

Dokonce i dodané digestoře jsou velmi odlišné, ten hrubý hladký, ostatní::

Brzdy Kola

HW Elite:
Brzdový kotouč je na rozdíl od útulku kovu. Brzdové čelisti je hrubší a větší.

BBR:

Interiér

Kufr

Světlomet
Elite:

BBR:

Zadní světla

Motorový prostor

Elite:

BBR:

Na závěr bych zmínil něco k (n) BBR modelů.
To už jsem měl celkem 2 Vice zde, a to jak poklesly v důsledku těchto nedostatků
Nummero 1:

Nummero 2:

Dokonce i dodané digestoře jsou velmi odlišné, ten hrubý hladký, ostatní::

Sbírka modelů Citroën
Porsche 356 Speedster 2.te AUTOart VS Schuco

Detail - Kufr

Interiér

podvozek

Detail - kola a přední

Detail - Kufr

Interiér

podvozek

Detail - kola a přední

Sbírka modelů Citroën
no ten překlad, to je pošušňání...."zplyňování rostlin"
hoď tu odkaz na originál článek, to se fakt nedá číst

... a žili spolu až do smrtiSchuco skvělým doplňkem k AUTOart a oba jsou spolu šťastní!