Porovnání modelů

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Re: Porovnání modelů

Příspěvek od Stevko86 »

no áno chápem ze to nie je horší model ako Bb a tiez ked som mal Bburago model tak som bol stastny ako blcha...ale ked som potom chcel lepší model a porovnal som Kyosho a HWE tak som neváhal a HW zamietol, aj ked Kyo model asi 2x drahší...aj chápem ze iba HWE robí LM a ine zavodne verzie F40ky(a že to je možno lákavé), ale za tú cenu to určite nie(a kedy som polozil tie modely vedla seba, to by uz bolo riadne divadlo :D ) :(
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Já jen Stevko upřesním, že v roce 2008,kdy jsem kupoval F40 od Kyosha a prodal jsem HWE,tak rozdíl v ceně nebyl zase tak velký-asi nějakých 10-15 éček.Až potom Kyosho přišlo o licenci a začalo svoje modely Ferrari prodávat jako Hi-End,tak pak cena opravdu byla dvojnásobná. :)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Já jsem ocenil na HW už jenom to, že každý model měl svoje vlastní kola ! Ne ty bburagácké unifikované jeden typ na Jaguary, Ferrari až po Mercedes, druhý typ zase na všechny vozy z 30.let.... atd.
A když vezmeme Elite, tak míra detailností propracování interiéru, motorového prostoru a spousty dalších detailů je úplně někde jinde.
A už jenom usazení skel v černém dává modelům úplně jinou reálnou podobu.

O tom, že HW neobšlehli formu Bburaga beze změn, svědčí Stevko právě ty průduchy v zadním blatníku o kterých píšeš, Bburago 5, HWE 4. Docela by mě zajímalo, jak bys přesněji definoval svůj pojem, že některé modely HWE jsou Bburagoidní. :?:
Největší problém HWE nepředstavuje vůbec podobnost některých forem s Bburagem, největší problém je tvarová a proporční chybovost u jiných HWE forem, se kterými evidentně Bburago nemělo vůbec nic společného.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Pokud myslíš 50-60. léta,tak snad kola byla stejná.Ale pokud zde byla debata o F40-80 léta-tak pak už každý model měl svůj vlastní typ kol. Takže Dalibore trochu mateš veřejnost. ;)

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Ježíši Sváťo, to je přece jasné, že myslím 50.-60. léta. Uváděl jsem ty zásadní rozdíly HW oproti Bburagu zevšeobecněné napříč produkcí. Zdejší veřejnost považuji za odbornou veřejnost, kterou snad tímto nematu.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Já mám zásadu,pokud uvádět rozdíly,tak u modelů stejného vozu.A nezevšeobecňovat ;) :)

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

tak další, čekám kdo se přidá s vlastním porovnáním...

Shelby GT500

Červený: AutoArt
Bílé: HotWheels / Elite.

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek

Obrázek
Obrázek
Sbírka modelů Citroën

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

..tady je to taky jasný. Nehledě k tomu,že Mattel rád u modelů mastí moc velký kola

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

ktoré HW modely su Bburagoindné? tak hlavne F40 a Testarossa...nejde o detaily, tam už HW nejake detaily poopravoval, ale o stavbu modelu, hlavne kovovej časti

si vsimni napriklad ten rám okolo motora...ked rám ide priamo cez pretlakovy ventil turba, alebo 3 nechutne výduchy pod palubovkou...alebo ako vysvetlíš predné nahradne koleso ked ziadna ziadna výrobná F40ka take nemala (ale prototyp podla ktoreho Bb spravili model, áno)

http://www.giansdiecasts.com/F40comparo.htm

to Sváťa : to vazne? len taky maly rozdiel bol medzi nimi? to je dost trúfalé :D
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Jestli reaguješ na ty Mustangy Stevko,tak to musíš číst celé. :)
..tady je to taky jasný. Nehledě k tomu,že Mattel rád u modelů mastí moc velký kola
No a bylo tím míněno,že AA je úplně někde jinde,tak je to jasný :D

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“