Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Taky číhám
Mne skočila praga
-
tak já dostanu Jelcz 315. Můžete mi prosím říct, co tam naskočí těm, co obdrželi Jelcze, když já dostal KRAZ?
Mike: Dostal si KRAZ nebo Jelcz?
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18
Tak jsem nas......j bude Jelcz 315, ať se jdou bodnout...
Nedostal. Po ife w50 som prerušil a keď som obnovil tak nasledoval granit.
Edit: teraz čítam, vám naškočil dnes ako ďalší model jelcz? Lebo mne ukazuje ako ďalšiu pragu.
Edit: teraz čítam, vám naškočil dnes ako ďalší model jelcz? Lebo mne ukazuje ako ďalšiu pragu.
Takže je to jasné, u nás Jelcz a na Slovensku Praga, Abrex zřejmě zapracoval a v Čechách jí zakázal distribuci..
Těm co již dostali Jelcz naskočila PRAGA V3S!!Martin_Happy píše:tak já dostanu Jelcz 315. Můžete mi prosím říct, co tam naskočí těm, co obdrželi Jelcze, když já dostal KRAZ?
Tak já jsem dostal Kraze i Jelcze, a teď mi naskočila Vejtra, jsem šťasnej jak blecha
Vy ste este nemali Jelcz? Ako isla u vas seria. Ja to mam takto: Tatra,Ifa W50,Kraz,Ifa S4000,Horch,Jelcz,Phaenomen Granit,Avia,Framo a teraz cakam Pragu V3s.WayneKing píše:Takže je to jasné, u nás Jelcz a na Slovensku Praga, Abrex zřejmě zapracoval a v Čechách jí zakázal distribuci..
Nevím jak ostatní, ale já mám toto pořadí:
Tatra 148; Ifa W 50L; Robur Garant 30; Ifa S 4000; Horch H3; Kraz 256 Mulden; Phaneomen Granit; Avia A 31; Ifa G5; Framo V 501.
A jako další mi naskočil Jelcz.
Tatra 148; Ifa W 50L; Robur Garant 30; Ifa S 4000; Horch H3; Kraz 256 Mulden; Phaneomen Granit; Avia A 31; Ifa G5; Framo V 501.
A jako další mi naskočil Jelcz.