Abrex - nové modely

Odpovědět
keramhora

Re: Abrex - nové modely

Příspěvek od keramhora »

Na youtube.com se objevilo video,kde už je model nové Škody Rapid.Už se na model těším a možná si ho pořídím i v barvě toho z videa.Jen mi zarazilo,že model nemá černě lakovaný sloupek v okně zadních bočních dveřích. :o
http://www.youtube.com/watch?v=MwRpMeUL ... r_embedded

EasyDaviD

Příspěvek od EasyDaviD »

A nie len ten stĺpik, ale aj rám oboch dverí okolo B stĺpiku :( . Ale zadné svetlá aspoň nie sú iba namaľované ako u Citigo :D . Tá modrá mu sekne.
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Někde jsem četl,že je to model na kterém se ještě bude dělat,ale podle těch záběrů mi přijde už jako finální výrobek.

FKS

Příspěvek od FKS »

Rapid vypadá pěkně, snad bude i kvalita na dříve obvyklém standardu. Takže modely už jsou a Škodovka je rozdává novinářům, akorát s běžným prodejem dělají tajnosti... Škodovka asi má nějakou dobu exkluzivitu a do běžného prodeje modely nepustí (nevím proč). Řekl bych, že nebudou rozdávat nějaké nefinální verze, takže model na videu bude finální. Čili na tom sloupku a rámu dveří ušetřili pár halířů...

TomHon

Příspěvek od TomHon »

V případě,že to nebude začerněné,tak já si s tím poradím.Už jsem si to vyzkoušel a stačí na to nejtenší permanentní fix

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Pravdou je,že pokud to bude jediný nedostatek na modelu,tak se to bude dobrý,protože si s tím každý z nás poradí po svém.

keramhora

Příspěvek od keramhora »

Dneska jsem se byl podívat v Pompu,jestli zase nemají nějaký slevy na modely od Abrexu.Neměli,ale překvapilo mi,že Škoda Citigo v měřítku 1:72 má lepší zpracování než v 1:43.Nemělo by to být naopak ?

FKS

Příspěvek od FKS »

Tak už je asi jasné, co bude ta druhá slibovaná novinka kromě Rapida - Š110L autoškola, viz hlavní stránka Abrexu:
Vážení přátelé,
na přelom srpna a září pro vás připravujeme další limitované edice vozů autoškoly. Na fotografii vidíte poslední předsériové provedení Škody 110L.
Přejeme příjemný zbytek prázdnin.
Váš Abrex

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Mám takový pocit, že by si tyhle "novinky" už mohli strčit do .... . Za poslední půl roku mají jenom spoustu řečí a skutek utek. Nevěřím, že by do konce roku stihly všechno co naslibovali. To bych asi považoval za halucinaci. :roll:

DavidS

Příspěvek od DavidS »

Tak jsem se včera dostal na firemní prodejnu Abrexu a hodně se zpožděním jsem si konečně koupit Citigo. Vybrat model, na kterém nic není je problém. Vybíral jsem ze šesti. Přednísvětla vylezlý, lak s peckami, špatně lakované zrcátka, ...

Podařilo se mi ale zjistit nějaké informace.
Podle prodejce by se měla Škoda 110R objevit na přelomu září/říjen. Tedy snad. Neznělo to moc přesvědčivě. Taky by mělo v brzké době přijít Citigo v provedení 3-dvéř. A samozřejmě nový Rapid přijde zároveň s jeho uvedením na trh. Jinak to vypadá, že kromě tohohle nic nového nějakou dobu nebude. Škoda 130RS by měla být až po novém roce.
Vůbec nic k 1201, Pick-upu. Takže to asi bude ještě za dýl.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“